GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2013 οτι λεει το θεμα παιδια...εχω ενα HTPC , με XBMC..ενας λογος βασικος που εχω βαλει το xbmc ειανι οτι αντλει infos απο Movies/tv databes και δημιουργει covers / plots / trailers κλπ.κατι που το WMC δε το κανουν(δε ξερω αν τα windows 8 το κανουν)κατι αλλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Plex και mediaportal.Αλλά βασικά που δε σε ευχαριστεί το xbmc; Γιατί δεν έχω βρει κάποιο τομέα που να υστερεί. Ύπαρχουν ενα τόνο skins, apps, άπειρο customization, έτοιμα scripts για ένα τόνο χειριστήρια (και out of the box υποστήριξη από eventghost). Και άμα δε σου αρέσει ο player τους πάντα μπορείς να τρέχεις με external (mpc-hc με lav π.χ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 Δεν υστερει καπου.ισα ισα εχει τα παντα και μπορεις να το ρυθμισεις οπως θελεις.για δοκιμη θελω να δω τα αλλα.για προτεινε κανα κοντρολ απλο που να μη χρειαζομαι ποντικι κ μαους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 αυτό με το external player δε το ξερα... Καλή φάση γιατι ο mpc-hc με τα φίλτρα του κλπ ειναι χαλαρά καλύτερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 Δεν υστερει καπου.ισα ισα εχει τα παντα και μπορεις να το ρυθμισεις οπως θελεις.για δοκιμη θελω να δω τα αλλα.για προτεινε κανα κοντρολ απλο που να μη χρειαζομαι ποντικι κ μαους.Οποιοδήποτε mce remote συμβατό να πάρεις δουλεύει. Και τα mini keyboards με trackpad είναι μια χαρά. Εγώ παίζω με ps3 remote + eventviewer και είναι άψογο (παλαιότερα ρούφαγε τη μπαταρία, το έφτιαξαν πλέον). Είναι blutooth - χρειάζεσαι και συμβατό dongle όμως - και δεν μπλέκεις με line of sight, άψογο range κτλ. Όμως το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστείς πληκτρολόγιo -άμα παίζεις μόνο με remote- όταν θα χρειάζεσαι να κάνεις rename/search/να βάλεις κάνα κωδικό κτλ, μιας και το xbmc δε μπορεί να ξεχωρίσει το virtual keyboard από το κανονικό. Ίσως να μην υπάρχει θέμα άμα έχεις mce συμβατό remote χωρίς να έχεις plugged in πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 εχω ασυρματο πληκτρολογιο με παδ για μαους.αλλα δε με βολευει και τοσο.θελω πιο μικροκαμομενο να χωραει στη παλαμη μου.το πληκτρολογιο το εχω αν χρειαστω για κανα ιντερνετ browsing apo windowsμπορεις να προτεινεις κανενα τωρα;:Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 1) [ame=http://www.amazon.co.uk/Windows-Control-Infrared-Receiver-Ultimate/dp/B003ZV3J72/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368699996&sr=8-1&keywords=mce]GMYLE[/ame]2) Pulse-Eight. Motorola NYXboard Hybrid3)Sony Blu-ray Remote (PS3) | Skroutz.gr + trust bluetooth - Bluetooth & Infrared | Skroutz.grΚοίταζα και αυτό, φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν έχω ιδέα πώς τα πάει στο xbmc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.