Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2013 Καλησπερα σε ολους...Θελω τα φωτα σας , την βοηθεια σας και οτι αλλο γινετε επι του θεματος που εχω. Κοινως S.O.S!!!Εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με το Outlook - Hotmail. Μπαινω σε ενα εισερχομενο μαιλ... κανω αντιγραφη την διευθηνση του αποστολεα (ας υποθεσουμε οτι δεν θελω να κανω απαντηση,γιατι πολλες φορες το μαιλ αυτο ειναι μεσα απο φορουμ) ,γυρναω ενα βημα πισω στα εισερχομενα παταω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ειτε εκεινη την στιγμη ειτε οταν παω να κανω επικολληση το mail του αποστολεα ΚΡΑΣΑΡΕΙ ο mozilla και κλεινουν οτι εχω ανοιχτο σε αυτο το προγραμμα. Και 7 φορες επανελημενα... και παντα βγαζει ενα παραθυρο μετα που λεει οτι αντιμετωπησε προβλημα και κτλ κτλ...Τι μπορει να φταιει??? ΣΗΜΕΙΩΣΗ : το ιδιο κανει και στο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalaros Μάϊος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 όπως το περιγράφεις μου φαίνεται πως έχει να κάνει με τον Mozilla και συγκεκριμένα με κάποιο addon του. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έχει την ίδια συμπεριφορά και στο laptop, που σημαίνει πως ότι το προκαλεί στον ένα υπολογιστή υπάρχει και στον άλλο. Έχεις δοκιμάσει να δεις εάν με τον Internet Explorer βγάζει το ίδιο πρόβλημα; Εάν δουλεύει κανονικά, πήγαινε στον Mozilla και απενεργοποίησε όλα ανεξαιρέτως τα addon και προσπάθησε πάλι και πες αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Μάϊος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 Μα δεν εχω και τιποτα.Μονο :- Greek spelling dictionary- Greek Translator- HTTPS - Everywhere- Επεξεργαστης αποθυκευμενων κωδικων προσβασηςΚαι τα κοκομπλοκο τα παθαινει απο τοτε που εγινε outlook το hotmail. Αυτα τα addons τα εχω παρα πολυ καιρο.Δεν ειναι λιγο περιεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 μου το κάνει και σε μένα όταν πατάω το "reply" σε ένα mail. Αφού κρασάρει μετά ξαναμπαίνω και είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Μάϊος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 μου το κάνει και σε μένα όταν πατάω το "reply" σε ένα mail. Αφού κρασάρει μετά ξαναμπαίνω και είναι οκ.Εμενα το κανει 5-6 φορες και μετα συνερχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Κάνε μία επιδιόρθωση τα win μπας και στρώσει η registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 22, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 δεν ευθύνονται τα windows, ο firefox έχει τα θέματα του μετά το update του hotmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.