Jump to content



S.O.S : Προβλημα με Outlook - Hotmail και Mozilla


Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...

Θελω τα φωτα σας , την βοηθεια σας και οτι αλλο γινετε επι του θεματος που εχω. Κοινως S.O.S!!!

Εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με το Outlook - Hotmail. Μπαινω σε ενα εισερχομενο μαιλ... κανω αντιγραφη την διευθηνση του αποστολεα (ας υποθεσουμε οτι δεν θελω να κανω απαντηση,γιατι πολλες φορες το μαιλ αυτο ειναι μεσα απο φορουμ) ,γυρναω ενα βημα πισω στα εισερχομενα παταω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ειτε εκεινη την στιγμη ειτε οταν παω να κανω επικολληση το mail του αποστολεα ΚΡΑΣΑΡΕΙ ο mozilla και κλεινουν οτι εχω ανοιχτο σε αυτο το προγραμμα. Και 7 φορες επανελημενα... και παντα βγαζει ενα παραθυρο μετα που λεει οτι αντιμετωπησε προβλημα και κτλ κτλ...

Τι μπορει να φταιει??? ΣΗΜΕΙΩΣΗ : το ιδιο κανει και στο λαπτοπ.

Link to comment
Share on other sites

όπως το περιγράφεις μου φαίνεται πως έχει να κάνει με τον Mozilla και συγκεκριμένα με κάποιο addon του. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έχει την ίδια συμπεριφορά και στο laptop, που σημαίνει πως ότι το προκαλεί στον ένα υπολογιστή υπάρχει και στον άλλο.

Έχεις δοκιμάσει να δεις εάν με τον Internet Explorer βγάζει το ίδιο πρόβλημα; Εάν δουλεύει κανονικά, πήγαινε στον Mozilla και απενεργοποίησε όλα ανεξαιρέτως τα addon και προσπάθησε πάλι και πες αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν εχω και τιποτα.

Μονο :

- Greek spelling dictionary

- Greek Translator

- HTTPS - Everywhere

- Επεξεργαστης αποθυκευμενων κωδικων προσβασης

Και τα κοκομπλοκο τα παθαινει απο τοτε που εγινε outlook το hotmail. Αυτα τα addons τα εχω παρα πολυ καιρο.

Δεν ειναι λιγο περιεργο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.