Chris2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Λοιπόν παιδιά παιζει το εξής πρόβλημα, είχα 2 σκληρους δίσκους και είπα να πάρω και έναν 3ο 200άρη. Πάω λοιπόν μέσα στη τρελή χαρά να τον εγκαταστήσω. Τους έχω όλους στο Silicon chip. Βάζω λοιπόν και αυτόν και όπως πάω να αντιγράψω κατι γίγα πράγματα άρχισε να τρώει σοβαρά παγώματα το PC. Λέω κάτσε να το βάλω στο Intel. Eκεί είναι μια χαρά. Λέτε να παίζει κανα πρόβλημα με το Silicon στις υπόλοιπες 2 θέσεις;Και κάτι άλλο ξέρει κανένας πώς να το βάζω να μή bootάρει απο αυτό τον δίσκο στο Bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Γενικως οι sil χουν προβλημα.Και ο δικος μου της epox 8rda3+ που ειναι ο 3112a ειχε προβλημα και μου παγωνε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Σεπτέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Και εγω ειχα προβλημα με seagate και silicon(nf7-s) (οπως και πολλοι αλλοι σε διαφορα forum). Τελικα τον αλλαξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Aτιμη sil εχεις καταστρεψει κοσμο και κοσμακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 τετοια παγωματα ειχα οταν πειρα τον σατα με το nforce 2 παγωνε οταν εβαζα μεγαλα αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.