Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

(edited)

Ωραιο επεισοδιο!

Μετα απο 5 σεζον εδωσαν ενδιαφερον στον χαρακτηρα της σανσα:p

Ωραια και η αρχη με τα αδελφια, απο τις λιγες φορες που με συγκινει η σειρα.

Έγινε επεξεργασία από jesus
πριν 1 λεπτό, το μέλος jesus έγραψε:

Ωραιο επεισοδιο!

Μετα απο 5 σεζον εδωσαν ενδιαφερον στον χαρακτηρα της σανσα:p

Σκέφτομαι να πληρώσω τον GRRM να σε κάνει χαρακτήρα στο Game of Thrones έτσι ώστε όταν σε σκοτώσει να το ευχαριστηθώ :p

Σοβαρα μου αρεσε το επεισοδιο.

Οσο αφορα την σανσα ναι ειναι η πρωτη φορα που μιλαει και δεν λεει φιφες.:p

Και το τελος ωραιο!

Γενικα δεν εχω να πω κατι κακο(!)

Ισως επειδη δεν γραφει ο μαρτιν πλεον:p

(ε να την πω και την λαλακια μου μην σε αφησω παραπονεμενο)

• Like 1

Έχει δώσει guidelines και επίσης έχει πει στους παραγωγούς πως θα τελειώσει, οπότε μη χαίρεσαι :p

(edited)

Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...

Σε συζήτηση που είχα με συνάδελφο ειπώθηκε ότι τα βιβλία εξαντλήθηκαν στην 5η σαιζόν και η 6η δεν ακολουθεί κάποιο από τα βιβλία και εδώ είναι η ερώτηση... αληθεύει κάτι τέτοιο και αν ναι έχουν κάποιο feedback από τον R. R. Martin ή όλα είναι από το μυαλό του σκηνοθέτη...???  

Έγινε επεξεργασία από ckbond

Δύσκολη ημέρα η σημερινή... να φανταστείς ότι διάβασα τις τελευταίες σελίδες για να σιγουρευτώ ότι δεν το αναφέρει κανείς... :blush: :blush: :blush: 

Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ για την απάντηση... Όσον αφορά την σειρά αφού υπάρχει κάποια καθοδήγηση θα περιμένω να τελειώσει η σαιζόν για να την δω μια και καλή... Δεν έχω την υπομονή να περιμένω από εβδομάδα σε εβδομάδα για να δω την συνέχεια... :D

Κhallishi τιτις ,  ωραιο το επισοδειο . Δεν εχει μεινει πλεον κατι αλλο να πανει απο το να παει δυτικα