Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Το imdb παντως λεει οτι το "9" εχει τιτλο "the rains of castamere".

οποτε εκει θα πεσει το κλαμα... :computer:

Δε μπορώ να σου πω γιατί θα σκούζει πάλι ο Μυραλής ότι του χαλάω το σασπένς:p

Βάλτο διπλό spoiler ή τίποτε τέτοιο δεν είμαστε όλοι Μυραλής :p

Τελευταίο

O τίτλος του επεισοδίου 9 τα λέει όλα όπως τα είπε και η βασίλισσα στη "αδερφη της"

Δε μπορώ να σου πω γιατί θα σκούζει πάλι ο Μυραλής ότι του χαλάω το σασπένς:p

1) Μου το χάλασες ήδη αυτό.. Ξέρω τι συμβαίνει στα επόμενα 2 επεισόδια.

2) Είναι Μyralis (με τόνο στο y)...

3) Ο τίτλος είναι The Rains of Castamere,

The Rains of Castamere was a song written about Lord Tywin Lannister's crushing victory over rebellious House Reyne of Castamere and the destruction of the House at the end of their rebellion.

The song is typically sung as a reminder of the fate that awaits those who cross Tywin Lannister, or the Lannisters of Casterly Rock in general.

Εκτέλεση από [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zZOQgiBPu4s]The National[/ame]

Το έπαιξαν 2-3 φορές στην δευτερη season, και άλλες τόσες μέχρι στιγμής στην τρίτη season. Παραδόξως το τραγουδούσε και ο τύπος που έπιασε την Arya όταν τριγύρναγε στο δάσος (ο Thoros of Myr νομίζω)

Γενικά είναι το τραγούδι που ακούς να ΠΑΊΖΕΙ ΠΆΝΤΑ σε κάθε γλέντι και ευκαιρία και στα 5(7) βιβλία.

^

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2l7wzOaODYQ]The Rains of Castamere - From the singer of "You Win or You Die" - Karliene. - YouTube[/ame]

Ξενέρωσα...

Μεγάλο αρκίντι ο Tywin

:D

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι του χρόνου θα δούμε πολύ δράκο

Βασικά μεγάλο αρκίντι ο Μπόλτον και μεγαλύτερο ο Frey. Πολύ μεγάλο. Του Tywin του βγάζω το καπέλο.