Jump to content

Recommended Posts

Μου αρέσει που το συζητάτε:

1. Υπάρχει ξεκάθαρο σπόιλερ στα trailer

Γιαυτό και δε μου αρέσει να βλέπω trailers για ταινίες-σειρές που έτσι κι αλλιώς θα δω...

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γιαυτό και δε μου αρέσει να βλέπω trailers για ταινίες-σειρές που έτσι κι αλλιώς θα δω...

Αν και offtopic , τα χειρότερα spoilers τα έχω δει σε openings από anime . Μακρυά

Μου αρέσει που το συζητάτε:

1. Υπάρχει ξεκάθαρο σπόιλερ στα trailer

2. H πλευρά του Βασιλιά θα διαλέξει πρώτη (όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με το νάνο) και όπως καταλαβαίνεται, ο Βασιλιάς δεν θα διαλέψει τον μπαρμπα-Μήτσο.

3. Σιγά μην κινδυνέψει ο Τύριον τη ζωή του αδερφού του έτσι. (δεδομένου ότι πχ ακόμα και ο Bronn τον έχει στο σπαθί)

Συζήτηση να γίνεται.. Έχει πλάκα να λέμε εικασίες. Βέβαια η σωστή ερώτηση είναι, θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο όλα αυτά?

έχει βγει τρειλερ για το επομενο;

Nαι αλλά δεν δείχνει τίποτα, μιλάμε για το trailer της 4ης σεασον

Due to the Memorial Day holiday in the United States on May 25, there will be a one week break between episodes 7 and 8 of Season 4.

φτου XD χαλασε η επομενη κυριακοδευτερα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jvHK6blDJaQ]Tyrion's Speech (Alternate Ending) - YouTube[/ame]

Από τα χειρότερα επεισόδια... Παίζει με την υπομονή μας στα ίσια. Και τώρα θα περιμένουμε 2 βδομάδες για να δούμε μάχη.. Αυτά είναι

anigif_original-grid-image-29586-1370648986-6.gif

2547328bcaba91cf0ae6fe7b94f78310245244ffe36fb2e27d617d1dcf229bca.jpg

945956_608902999153942_742038706_n.jpg

:fie: επιβεβαιωθήκατε.. μου π@δηξε ο άλλος το καλισάκι μου :cry:

:tongue:

εθνική αργία κ ημέρα μνήμης για μένα.. φέρτε μου να παλέψω με 1000 άσπιλους να μη πάω άδικα..

Μόνο εμένα με αηδιάζει αυτός ο γλοιώδης ο ex-pimp ο μπέιλις :sick:

Πάντως όποιος πει (από αυτούς που δεν έχουν διαβάσει βιβλιά κτλ κτλ) ότι ήξερε ποιος θα πεθάνει από τους 3, την στιγμή που μπάινει ο Μπέιλις στη σκηνή, είναι ψευταράς. :tongue:

Από 33% έδιναν στον καθέναν οι bookies να τους φάει η τρούπα.

Πάντως όποιος πει (από αυτούς που δεν έχουν διαβάσει βιβλιά κτλ κτλ) ότι ήξερε ποιος θα πεθάνει από τους 3, την στιγμή που μπάινει ο Μπέιλις στη σκηνή, είναι ψευταράς. :tongue:

Από 33% έδιναν στον καθέναν οι bookies να τους φάει η τρούπα.

Έχες τον Baelish, άνθρωπο που έχει φάει 2 βασιλιάδες, χωμένος μέχρι τα μπούνια στη συνωμοσία - δε πρόκειται να φύγει έτσι εύκολα. Βέβαια το φιλί του προηγούμενου επεισοδίου ήταν εκτός χαρακτήρα (δε θυμάμαι άμα υπάρχει στο βιβλίο) αλλά λέμε. Οπότε όχι αυτός.

Έχεις τη Sansa. Ξέρεις ότι ο Baelish έχει σχέδια για αυτήν. Όπως επίσης κρέμεται και άλλο ένα subplot πάνω σε αυτή (η τύπισσα/knight δε θυμάμαι το όνομα της). Αν αφήσεις το meta-thinking εκτός, η Lysa βέβαια είναι κούκου. Οπότε πες ότι μπορεί να τη στείλει να "πετάξει". Όμως μη ξεχνάς ότι ο Baelish έχει πει στη Lysa πόσο σημαντική είναι για αυτόν η Sansa - και η Lysa σκότωσε τον άντρα της για τον Baelish, δε πιστεύω να του χαλάγε το χατήρι παρ'ολο που ζηλεύει τη Sansa.

Τέλος έχεις τη Lysa. Που ξέρεις ότι κατά 90% ο Baelish θα τη στείλει κάποια στιγμή, να τα βρει με τη Sansa.

Άμα είμουν booker θα έδινα Baelish / Sansa / Lysa απόδοση: 90 / 1,5 / 0,95