Jump to content

Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

Volrath

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μια παρατηρηση:

Στην προηγουμενη σεζον βλεπουμε τον χοντρο στο τοιχος να σφαζει εναν white walker το οποιο ειναι fail απο μονο του σαν γεγονος.Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι γυριζει στο τοιχος και αρχιζει να σουλατσαρει σαν να μην εγινε τπτ.Ασε που δεν ειπε τπτ σε κανεναν.

Ακομα στην σκηνη που παλι ο χοντρος συναντησε πορδες ολοκληρες απο white walkers και Unded ,πρωτο fail δεν του εκαναν τπτ και δευτερο φαιλ αν το σκεφτειτε ηταν τραγικα κοντα στο τοιχος,ο snow ειχε παει ποιο μακρια και γυρισε πισω μπαμ μπαμ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ?Τους γυρισε την πινακιδα μηπως ο χοντρος που εγραφε "προς τοιχος" και τους εστειλε παλι προς τα πισω?

ΟΙ μηπως ειναι χιπηδες και το ριξαν στις συναυλιες και τα τσιγαρα και ξεχαστηκαν?να φωναξουμε τον καρτμαν

Η σκηνη διαδραματιζεται λιγες μερες δρομο απο το τοιχος λεμεεε.

Θελουμε τερα νοβα πισω,τουλαχιστον αυτο δεν επαιρνε σοβαρα τον εαυτο του:p

Έχει κανείς άποψη για τα παραπάνω; γιατί και εγώ σκαλωμένος είμαι. Δεν διαβάζω/ασα τα βιβλία

Την πηρες την απαντηση σου 3 ποστ πριν.

Σοβαρα τωρα τι απαντηση περιμενεις.

Σβησε 2-3 διακοπτακια και απολαυσε την σειρα.

Έγινε επεξεργασία από jesus

Δεν καταλαβαινω γιατι ντε και καλα να υπαρχει εξηγηση.

Τοσο πολυ σας καιει που προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα?

Τσεκαρετε λιγο τον χαρτη και την περιοχη πανω απο το τοιχος και ποσο μικρη ειναι.

Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση για την ιστορια με τους white walkers, απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟ.

Ρε παιδιά, μαζευόμαστε εδώ να συζητήσουμε το προηγούμενο επεισόδιο, θα έχουμε τώρα και 2-3 να μας λένε πόσο ηλίθιο είναι;

Διαλέξτε άλλο thread να spammάρετε ή στείλτε mail στους παραγωγούς, δεν μας ενδιαφέρει αν δεν σας αρέσει! Αν δεν σας αρέσει, προσπεράστε, δεν σας υποχρέωσε κανείς να συμμετάσχετε στο θέμα.

Δηλαδή συζήτηση για το επεισόδιο είναι μόνο το πόσο μας άρεσε ? Γιατί νομίζω στα πλαίσια της συζήτησης είναι να εκφέρουμε και την άποψη ότι ένα επεισόδιο (ή και παραπάνω) δεν ήταν καλά.

[MENTION=10521]jesus[/MENTION]

Ενημερωτικά ο χοντρός δεν έσφαξε κανένα, σκότωσε απο ατύχημα έναν (και στο βιβλίο είναι ακόμα πιο εμφανές) και απλά με αυτό που έκανε ανακάλυψε την αδυναμία τους και ουσιαστικά εξήγησε και γιατί είχαν βρει τις αιχμές βελών στο fist of the first men κλπ κλπ. Και επίσης έδειξε ένα δυνητικό τρόπο να τους κερδίσουν.

Τώρα για τα άλλα που ρωτάς είσαι εν βρασμό μάλλον και δεν εξηγείς καλά που λες. ή εγώ είμαι ακόμα αγουροξυπνημένος.

Κατ' αρχήν λέω απλά την άποψη μου, δεν είναι η ταμπέλα του admin μπροστά.

Να συζητήσουμε ότι θέλετε, να μπαίνει κάποιος για να μας πει πόσο ηλίθιο είναι δεν το πιάνω. Δεν σου αρέσει; Δεν ασχολείσαι ρε παιδάκι μου.

jesus δεν το λέω μόνο για σένα, πριν από σένα μπήκε και ο Wizard :p

Οκ σταματαω.

Δεν με σηκωνει το κλιμα εδω μεσα.

O Joffrey ψόφησε.

Ο Jesus μας άφησε.

Στρώνει ο 4ος κύκλος παιδιά. Πάμε καλά.

:p

[MENTION=10521]jesus[/MENTION]

Σοβαρά ρε συ. Γενικά σε ότι αφορά κινηματογράφο-τηλεόραση ( από όσο διαφαίνεται και από το νήμα με τις ταινίες) σ' αρέσει να το αναλύεις υπερβολικά πολύ το ζήτημα, και ίσως καλά κάνεις, αλλά σε σημείο που πολλές φορές βγαίνεις εκτός τάπητα.

Που το βλεπεις το ατυχημα?Πηρε φορα απο πισω και του καρφωσε την λεπιδα στην παλτη.

Αλλα εστω οτι δεν το ηθελε, ο super duper κακος white walker σκοτωθηκε κατα λαθος απο ενα καθυστερημενο.ΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμ φοβος για τους white walkerssss, δεν βλεπω την ωρα να φτασουν.Επικη μαχη θα γινει.

Και ξαναλεω γυρισε πισω και δεν ειπε σε κανεναν απολύτως τι εγινε:rofl:

Ε αφου ειναι καθυστερημενος θα μου πειτε.

Τα αλλα που ρωταω μια χαρα τα εξηγω.

Στο τελος της δευτερης σεζον βλεπουμε σκηνη να περναει ολοκληρος στρατος απο Undead και white walkers μπροστα απο τον Samwell Tarly και δεν του πειραζουν τριχουλα.

Αφηνει να εννοηθει οτι πανε προς το τοιχος για επιθεση(?)

Ακομα να φτασουν?

Η σκηνη διαδραματιζεται λιγες μερες δρομο απο τον τοιχο ξαναλεω

Εκτος αν δεν πηγαιναν προς το τοιχος για επιθεση και απλα κανουν βολτες ρε παιδι μου,γιατι οχι?

Επισης πως γινεται τοσος λαος απο undead-white walkers και βορειους να μην εχουν πεσει ο ενας πανω στον αλλον.

Τωρα σταματαω:yes4:

O Joffrey ψόφησε.

Σοβαρά ρε συ. Γενικά σε ότι αφορά κινηματογράφο-τηλεόραση ( από όσο διαφαίνεται και από το νήμα με τις ταινίες) σ' αρέσει να το αναλύεις υπερβολικά πολύ το ζήτημα, και ίσως καλά κάνεις, αλλά σε σημείο που πολλές φορές βγαίνεις εκτός τάπητα.

Πωωωωω ναι αστο κολαω ασχημα κατι φορες,το ξερω εχω θεμα.:fist:

Ειδικα οταν βλεπω σεναριακο κενο καπου σκαλωνω

Έγινε επεξεργασία από jesus

Ρωτάς σε ένα θέμα που ειναι spoiler μεχρι τα οσα έχουμε δει στην σειρά. Δηλαδή αν κάτσω και σου αναλύσω ένα - ένα όσα είπες και χαλάσω την σειρά σε όλους θα αλλάξεις γνώμη για την σειρά και τα βιβλία; Προφανώς όχι.

Που το βλεπεις το ατυχημα?Πηρε φορα απο πισω και του καρφωσε την λεπιδα στην παλτη.

Αλλα εστω οτι δεν το ηθελε, ο super duper κακος white walker σκοτωθηκε κατα λαθος απο ενα καθυστερημενο.

Και ξαναλεω γυρισε πισω και δεν ειπε σε κανεναν απολύτως τι εγινε:rofl:

Στο τελος της δευτερης σεζον βλεπουμε σκηνη να περναει ολοκληρος στρατος απο Undead και white walkers μπροστα απο τον Samwell Tarly και δεν του πειραζουν τριχουλα.

Αφηνει να εννοηθει οτι πανε προς το τοιχος για επιθεση(?)

Ακομα να φτασουν?

Η σκηνη διαδραματιζεται λιγες μερες δρομο απο τον τοιχο ξαναλεω

Εκτος αν δεν πηγαιναν προς το τοιχος για επιθεση και απλα κανουν βολτες ρε παιδι μου,γιατι οχι?

Επισης πως γινεται τοσος λαος απο undead-white walkers και βορειους να μην εχουν πεσει ο ενας πανω στον αλλον.

Και αυτά επίσης είναι σημαντικά θέματα για συζήτηση/ανάλυση (για να γουστάρουμε κ οχι να λύσουμε προβλήματα της ανθρωπότητας).

Όπως πχ νομίζω ο ίδιος παππούς night walker ήταν που καθάρισε κοσμο στο πρώτο επεισόδιο κ απο killing machine ρον έφαγε π μπουλης πισώπλατα. Η δεν ασχολήθηκε μαζι του καν πισω από τον τοιχο παρολο που κοιταχτηκαν. Γενικά πολλά κενά με αυτη τη φάρα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

^^^^

+1000

Πιστευω ο Σαμ μονο τυχαιος χαρακτηρας δεν ειναι...

Ξερει τα παντα(το δρακογυαλο στην γροθια των πρωτων ανθρωπων,βρηκε την μυστικη εισοδο απο το τοιχος που οδηγει μεσα στο καστρο και αλλα πολλα στις προηγουμενες σεζον) και η μονη δικαιολογια που εχει ειναι οτι τα διαβασε σε ενα βιβλιο.

Δεν νομιζω Τακη!!!