jesus Απρίλιος 27, 2014 #321 Απρίλιος 27, 2014 Οχι δεν μου κανει μονο εμενα εντυπωση, με καμποσους το εχω κουβεντιασει..ηταν πολυ ακυρο το πως το παρουσιασε,μεχρι τωρα η σειρα ειχε αφησει να εννοηθει οτι δεν εχει κανεις ιδεα οτι ερχετε ενα ξανθο με 3 δρακακια να παρει τον θρονο.και αφου ηξερε για την απειλη γιατι τοσο καιρο δεν εχει κανει κατι?περιμενει να μεγαλωσουν οι δρακοι για να ειναι αξιοι αντιπαλοι?Η καλισι ξεκινησε με στοχο να παει να παρει τον θρονο,εχω ξεχασει πριν ποσα επεισοδια(σεζον?) εχει πει κατι για αυτο
Delijohn Απρίλιος 27, 2014 #322 Απρίλιος 27, 2014 Ξεχνάς μήπως πως ο Jorah Mormont ήταν πληροφοριοδότης αρχικά; Πήγε εκεί κάτω για να μαθαίνει τι και πως.. ε θεωρητικά, έχουν κι άλλους πληροφοριοδότες, όπως είχαν βάλει και να την σκοτώσουν.. Για τον στρατό τώρα, είναι αυτό που είπε ο [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION]. Δεν είχε λεφτά κι αρνήθηκε να πουλήσει το ένα αυγό. Έτσι χρησιμοποιεί τους δράκους σαν επίδειξη δύναμης και απλά υπόσχεται ελευθερία στους σκλάβους.. έτσι πάνε μαζί της κι απελευθερώνει και τις πόλεις στο διάβα της, μια και οι σκλάβοι εναντιώνονται στα αφεντικά τους.. π.χ. γι'αυτό στο τελευταίο επεισόδιο "έβρεξε" ανοιχτά κολάρα.. για να τους δείξει ότι δεν τους σκοτώνει, αλλά τους ελευθερώνει..
JaguarOne Απρίλιος 27, 2014 #323 Απρίλιος 27, 2014 jesus έγραψε: Οχι δεν μου κανει μονο εμενα εντυπωση, με καμποσους το εχω κουβεντιασει..ηταν πολυ ακυρο το πως το παρουσιασε,μεχρι τωρα η σειρα ειχε αφησει να εννοηθει οτι δεν εχει κανεις ιδεα οτι ερχετε ενα ξανθο με 3 δρακακια να παρει τον θρονο.και αφου ηξερε για την απειλη γιατι τοσο καιρο δεν εχει κανει κατι?περιμενει να μεγαλωσουν οι δρακοι για να ειναι αξιοι αντιπαλοι?Η καλισι ξεκινησε με στοχο να παει να παρει τον θρονο,εχω ξεχασει πριν ποσα επεισοδια(σεζον?) εχει πει κατι για αυτοΒρε συ ξεχνάς! Δεν είχαν προσπαθήσει να την δηλητηριάσουν;Και στο κάτω κάτω με όσα γίνανε στο βασίλειο θα έδιωχνε στρατό να πάει στην άλλη πλευρά της θάλασσας; Εδώ μόλις έβγαλε από την μέση τον stark και μαζί με αυτον την απειλή από τα βόρεια.
alexandertm8 Απρίλιος 28, 2014 #325 Απρίλιος 28, 2014 Είναι περίεργο αυτό που γίνεται αλλά η σειρά ξεκίνησε να προβάλει spoiler στοιχεία για όσους διαβάζουν τα βιβλία... :worship:
Myralis Απρίλιος 29, 2014 #326 Απρίλιος 29, 2014 Μπράβο στον vkostas για την ιστορία με το κολιέ..Κατά τα άλλα γουστάρω Jaime Lannister, παρεξηγημένος είναι, κίνηση ΜΑΤ έκανε πίσω από την πλάτη της αδερφής του. Δεν είχε Αρυα όμως το επεισόδιο. :-(Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk
Xero Απρίλιος 29, 2014 #327 Απρίλιος 29, 2014 alexandertm8 έγραψε: Είναι περίεργο αυτό που γίνεται αλλά η σειρά ξεκίνησε να προβάλει spoiler στοιχεία για όσους διαβάζουν τα βιβλία... :worship: Πολύ το ευχαριστήθηκα
Myralis Απρίλιος 29, 2014 #328 Απρίλιος 29, 2014 alexandertm8 έγραψε: Είναι περίεργο αυτό που γίνεται αλλά η σειρά ξεκίνησε να προβάλει spoiler στοιχεία για όσους διαβάζουν τα βιβλία... :worship:Sorry για το διπλό ποστ, αλλά το εξηγείς λίγο αυτό?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk
jesus Απρίλιος 29, 2014 #329 Απρίλιος 29, 2014 Υποθετω οτι η τελευταια σκηνη του επεισοδιου δεν υπαρχει στα βιβλια.Am i right?
alexandertm8 Απρίλιος 29, 2014 #330 Απρίλιος 29, 2014 Η θεωρία για το κολιέ ήταν απλά εικασίες στις συζητήσεις που γίνονταν πάνω στα βιβλία σε διάφορα forums και επιβεβαιώθηκε από τη σειρά. Τα βιβλία δεν λένε τι είναι οι Whitewalkers και πως πολλαπλασιάζονται, τώρα η σειρά έδειξε το τελευταίο.
Spirosssss Απρίλιος 29, 2014 #331 Απρίλιος 29, 2014 Προσέξατε στο επεισόδιο μετά το θάνατο του Τζόφρι, που συζητάνε η μάνα και κόρη Tyrell και αναφέρει η Margaery: "clawing at his own throat"Μπέρδεψαν τα βιβλία με αυτό που έδειξαν..
Myralis Απρίλιος 30, 2014 #332 Απρίλιος 30, 2014 http://www.buzzfeed.com/daves4/49-things-you-never-knew-about-game-of-thrones-that-will-blo
Snips Απρίλιος 30, 2014 #333 Απρίλιος 30, 2014 Myralis έγραψε: http://www.buzzfeed.com/daves4/49-things-you-never-knew-about-game-of-thrones-that-will-blo#40.:devil:Η επιτομή του EASTER EGG.
jesus Μάϊος 12, 2014 #336 Μάϊος 12, 2014 (edited) Το βαζω ολο σε σποιλερς να μην την χαλασω σε κανεναν Reveal hidden contents Μιση ωρα μπουρδιτσες χωρις ουσια για ακομα μια φορα το got για να το σωσει ο κοντος στο τελος. Καλα οχι απλα να το σωσει, ρεσιταλ εδωσε θεος. Πολυ τραβηγμενη η αντιδραση της σει πηγε να με χαλασει πολυ,αλλα πηρε το λογο ο νανος ευτυχώς Παλι καλα που του ειπε ο αδελφος του να το βουλωσει Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2014 από jesus
Xero Μάϊος 12, 2014 #337 Μάϊος 12, 2014 jesus έγραψε: Το βαζω ολο σε σποιλερς να μην την χαλασω σε κανεναν Reveal hidden contents Μιση ωρα μπουρδιτσες χωρις ουσια για ακομα μια φορα το got για να το σωσει ο κοντος στο τελος. Καλα οχι απλα να το σωσει, ρεσιταλ εδωσε θεος. Πολυ τραβηγμενη η αντιδραση της σει πηγε να με χαλασει πολυ,αλλα πηρε το λογο ο νανος ευτυχώς Παλι καλα που του ειπε ο αδελφος του να το βουλωσει Reveal hidden contents Και μένα έτσι ήταν η αντίδραση μου. Να πω την αλήθεια με είχαν πει ότι έδινε ρεσιτάλ ο κοντός για αυτό το είδα μέχρι τέλους. Στη σκηνή με τα πρόβατα κρατήθηκα να μην το κλείσω. Επίσης τι λέτε για την μάχη που θα γίνει ? Εγώ λέω ότι ο πατέρας θα επιλέξει το βουνό και ο κοντός θα επιλέξει επίτηδες τον Oberyn για να τον ξεφτιλίσει.
Snips Μάϊος 12, 2014 #339 Μάϊος 12, 2014 Να να να να.....γι' αυτό εγώ δεν ήθελα να τα βλέπω ένα ένα. Σε κόβουν στο καλύτερο. Γαμώτη μου δλδ.
Recommended Posts