Jump to content

Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

Volrath

Recommended Posts

Οχι δεν μου κανει μονο εμενα εντυπωση, με καμποσους το εχω κουβεντιασει..ηταν πολυ ακυρο το πως το παρουσιασε,μεχρι τωρα η σειρα ειχε αφησει να εννοηθει οτι δεν εχει κανεις ιδεα οτι ερχετε ενα ξανθο με 3 δρακακια να παρει τον θρονο.

και αφου ηξερε για την απειλη γιατι τοσο καιρο δεν εχει κανει κατι?περιμενει να μεγαλωσουν οι δρακοι για να ειναι αξιοι αντιπαλοι?

Η καλισι ξεκινησε με στοχο να παει να παρει τον θρονο,εχω ξεχασει πριν ποσα επεισοδια(σεζον?) εχει πει κατι για αυτο

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ξεχνάς μήπως πως ο Jorah Mormont ήταν πληροφοριοδότης αρχικά;

Πήγε εκεί κάτω για να μαθαίνει τι και πως.. ε θεωρητικά, έχουν κι άλλους πληροφοριοδότες, όπως είχαν βάλει και να την σκοτώσουν..

Για τον στρατό τώρα, είναι αυτό που είπε ο [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION].

Δεν είχε λεφτά κι αρνήθηκε να πουλήσει το ένα αυγό. Έτσι χρησιμοποιεί τους δράκους σαν επίδειξη δύναμης και απλά υπόσχεται ελευθερία στους σκλάβους.. έτσι πάνε μαζί της κι απελευθερώνει και τις πόλεις στο διάβα της, μια και οι σκλάβοι εναντιώνονται στα αφεντικά τους.. π.χ. γι'αυτό στο τελευταίο επεισόδιο "έβρεξε" ανοιχτά κολάρα.. :haha: για να τους δείξει ότι δεν τους σκοτώνει, αλλά τους ελευθερώνει..

Οχι δεν μου κανει μονο εμενα εντυπωση, με καμποσους το εχω κουβεντιασει..ηταν πολυ ακυρο το πως το παρουσιασε,μεχρι τωρα η σειρα ειχε αφησει να εννοηθει οτι δεν εχει κανεις ιδεα οτι ερχετε ενα ξανθο με 3 δρακακια να παρει τον θρονο.

και αφου ηξερε για την απειλη γιατι τοσο καιρο δεν εχει κανει κατι?περιμενει να μεγαλωσουν οι δρακοι για να ειναι αξιοι αντιπαλοι?

Η καλισι ξεκινησε με στοχο να παει να παρει τον θρονο,εχω ξεχασει πριν ποσα επεισοδια(σεζον?) εχει πει κατι για αυτο

Βρε συ ξεχνάς! Δεν είχαν προσπαθήσει να την δηλητηριάσουν;

Και στο κάτω κάτω με όσα γίνανε στο βασίλειο θα έδιωχνε στρατό να πάει στην άλλη πλευρά της θάλασσας; Εδώ μόλις έβγαλε από την μέση τον stark και μαζί με αυτον την απειλή από τα βόρεια.

Μπράβο στον vkostas για την ιστορία με το κολιέ..

Κατά τα άλλα γουστάρω Jaime Lannister, παρεξηγημένος είναι, κίνηση ΜΑΤ έκανε πίσω από την πλάτη της αδερφής του.

Δεν είχε Αρυα όμως το επεισόδιο. :-(

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Είναι περίεργο αυτό που γίνεται αλλά η σειρά ξεκίνησε να προβάλει spoiler στοιχεία για όσους διαβάζουν τα βιβλία...

:worship:

Sorry για το διπλό ποστ, αλλά το εξηγείς λίγο αυτό?

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Η θεωρία για το κολιέ ήταν απλά εικασίες στις συζητήσεις που γίνονταν πάνω στα βιβλία σε διάφορα forums και επιβεβαιώθηκε από τη σειρά. Τα βιβλία δεν λένε τι είναι οι Whitewalkers και πως πολλαπλασιάζονται, τώρα η σειρά έδειξε το τελευταίο.

Προσέξατε στο επεισόδιο μετά το θάνατο του Τζόφρι, που συζητάνε η μάνα και κόρη Tyrell και αναφέρει η Margaery: "clawing at his own throat"

Μπέρδεψαν τα βιβλία με αυτό που έδειξαν..

Το βαζω ολο σε σποιλερς να μην την χαλασω σε κανεναν

Μιση ωρα μπουρδιτσες χωρις ουσια για ακομα μια φορα το got για να το σωσει ο κοντος στο τελος.

Καλα οχι απλα να το σωσει, ρεσιταλ εδωσε θεος.

Πολυ τραβηγμενη η αντιδραση της σει πηγε να με χαλασει πολυ,αλλα πηρε το λογο ο νανος ευτυχώς:p

Παλι καλα που του ειπε ο αδελφος του να το βουλωσει:hehe:

Έγινε επεξεργασία από jesus

Το βαζω ολο σε σποιλερς να μην την χαλασω σε κανεναν

Μιση ωρα μπουρδιτσες χωρις ουσια για ακομα μια φορα το got για να το σωσει ο κοντος στο τελος.

Καλα οχι απλα να το σωσει, ρεσιταλ εδωσε θεος.

Πολυ τραβηγμενη η αντιδραση της σει πηγε να με χαλασει πολυ,αλλα πηρε το λογο ο νανος ευτυχώς:p

Παλι καλα που του ειπε ο αδελφος του να το βουλωσει:hehe:

Και μένα έτσι ήταν η αντίδραση μου. Να πω την αλήθεια με είχαν πει ότι έδινε ρεσιτάλ ο κοντός για αυτό το είδα μέχρι τέλους. Στη σκηνή με τα πρόβατα κρατήθηκα να μην το κλείσω. Επίσης τι λέτε για την μάχη που θα γίνει ? Εγώ λέω ότι ο πατέρας θα επιλέξει το βουνό και ο κοντός θα επιλέξει επίτηδες τον Oberyn για να τον ξεφτιλίσει.