Jump to content

Recommended Posts

Η πρώτη αντίδραση είναι από άτομα που ούτε έχουν διαβάσει το βιβλίο, ούτε βλέπουν την σειρά, η δεύτερη από άτομα που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο αλλά παρακολουθούν την σειρά κ.ο.κ.

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Στο επεισόδιο 8 η Melisandre πήρε το αίμα του μπάσταρδου Baratheon και ο θείος του είπε τα ονόματα: Rob Stark, Balon Greyjoy και Joffrey Baratheon.. :...:

να σκοτώσουν το ****παίδι και τι στον κόσμο !!!

καημό το 'χω να πεθάνει κι ένας κακός μια φορά σε αυτή τη σειρά :p

Οι παραγωγοί της σειράς μας μισούν...

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Bonus, γλύτωσα τον ανασκολοπισμό...

Εμένα πάντως δεν μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο. Ακολούθησε την αδράνεια όλης της season (εκτός του προηγουμένου)

Εμένα πάντως δεν μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο. Ακολούθησε την αδράνεια όλης της season (εκτός του προηγουμένου)

και εγω αυτο.τελείωσε και λέω, τι αυτό ήταν;

(edited)

+3

Μουφαααααααααααααααααααααααα

Κανεις δεν πεθανε! :p

edit: νομιζω οτι αυτο το επεισοδιο ηταν και η ταφοπλακα στο οριστικο "διαζυγιο" οτι πλεον σεζον και βιβλια δεν προκειται να συμβαδιζουν.

Αυτο για οσους "αγχωνονται" οτι με τον ρυθμο που βγαινει η σειρα θα φτασει τα βιβλια.

Έγινε επεξεργασία από SLN
+3

Μουφαααααααααααααααααααααααα

Κανεις δεν πεθανε! :p

edit: νομιζω οτι αυτο το επεισοδιο ηταν και η ταφοπλακα στο οριστικο "διαζυγιο" οτι πλεον σεζον και βιβλια δεν προκειται να συμβαδιζουν.

Αυτο για οσους "αγχωνονται" οτι με τον ρυθμο που βγαινει η σειρα θα φτασει τα βιβλια.

γιατί τόσο διαφορετικά ήταν τα βιβλία?

Κοιτα εγω χρονικα το ειπα. Τωρα μικρο-μεσαιο αλλαγες, μεχρι κι εγω που τωρα εμαθα... αναγνωση υπαρχουνε.

Τωρα για να το θεσω κομψα... τι να πω οτι μετακομισανε το ντουετο Bolton's bastard-Theon που ρωτησα εγω πιο πανω απο το 4ο βιβλιο στην 3η σεζον σε ανταλλαγη ενα ψιλοσημαντικο γεγονος ακριβως ΠΡΙΝ συναντηθει ο Jeimi με την σκροφαδερφη του.... :p

To οποιο με τη φτωχη λογικη μου, αν ξεκινησει στο 1ο επεισοδιο της 4ης σεζον θα πιασει αρκετο "χωρο". :upside:

ωραια..τωρα δηλαδη εχουμε 10 μηνες μεχρι το επομενο επεισοδιο?

αφθονος χρονος για οσους γουσταραμε να συνεχισουμε τα βιβλια και επισης αρκετος χρονος για ακομα περισσοτερο κοσμο, να ξενερωσει και να ξεχασει τη σειρα..

ειδικα με τετοιο τελευταιο επεισοδιο και γενικα την τριτη season..

Μπορείτε να μου πείτε που βρήκε ο χοντρός ολόκρηρο armory από δρακόγυαλο;

Ευχαριστώ.

Χοντορ, Χοντορ, Χοντορ

ωραια..τωρα δηλαδη εχουμε 10 μηνες μεχρι το επομενο επεισοδιο?

Άφθονος χρόνος για να δούμε καμιά σειρά της προκοπής.. aka Dexter is coming :hehe:

Μπορείτε να μου πείτε που βρήκε ο χοντρός ολόκρηρο armory από δρακόγυαλο;

Ευχαριστώ.

Χοντορ, Χοντορ, Χοντορ

Στη γροθιά των πρώτων ανθρώπων

Στη γροθιά των πρώτων ανθρώπων

35407065.jpg

Μόνο που δεν το είχε δείξει.

Συγκεκριμένα είχε δείξει να βρίσκει ένα στην τύχη και να το καβατζώνει.

Δεν έδειξε ότι έβρισκε από ένα κάθε 5 μέτρα.

Fail του σκηνοθέτη.

Είχε δείξει πως είχαν βρει ένα μεγάλο stash οι άλλοι όταν σκάβανε για reinforcements πάνω στο fist.

Απο εκεί καβάτζωσε 2-3 daggers και 3-4 arrow heads.