Jump to content

πού'ναι ο δίσκος ?

billythekid

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Κάτα δεύτερον ΒΟΗΘΕΙΑ :woot: Έχω ένα σκληρό δίσκο 4GB στο παλιό μου σύστημα έναν pentium75, με τα πολύτιμα πρώτα αρχεία που μάζευα για χρόνια. Τώρα που αναβαθμίστηκα με νέο μηχάνημα barton2500 με 60 GB στις 7200 στροφές, σύνδεσα στον καινούριο τον παλιό δισκο για να κάνω backup. To κουφό είναι ότι ενώ το bios και το device manager των win xp βλέπουν κανονικά τον 4άρη, στο my computer δεν εμφανίζεται το γράμμα που αντιστοιχεί στον παλιό μου δίσκο παρά μόνο αυτά των partitions του 60 άρη. Επίσης ούτε από το dos μπορώ να δω τον παλιο. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στον pentium75. Αυτό γίνεται όπως και να τον συνδέσω. Τα χω δει όλα αφού τα windows από τη μια τον βλέπουν (device manager) και από την αλλη οχι. Είναι πρόβλημα λειτουργικού ή τα παιξε ο seagate μαζί με τις αναμνήσεις μιας ζωής? :cry: help..

Διαχείρηση δίσκων (αν εννοείτε το device manager) εκεί στην επιλογή disk drives ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά!! όμως στο my computer δεν υπάρχει τίποτα!! Και να ήθελα να κάνω format δεν μπορώ να κάνω γιατί στο dos δε φαίνεται ο δίσκος, ενώ στο bios αναγνωρίζεται κανονικά, μπέρδεμα εε? :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.