billythekid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Κάτα δεύτερον ΒΟΗΘΕΙΑ Έχω ένα σκληρό δίσκο 4GB στο παλιό μου σύστημα έναν pentium75, με τα πολύτιμα πρώτα αρχεία που μάζευα για χρόνια. Τώρα που αναβαθμίστηκα με νέο μηχάνημα barton2500 με 60 GB στις 7200 στροφές, σύνδεσα στον καινούριο τον παλιό δισκο για να κάνω backup. To κουφό είναι ότι ενώ το bios και το device manager των win xp βλέπουν κανονικά τον 4άρη, στο my computer δεν εμφανίζεται το γράμμα που αντιστοιχεί στον παλιό μου δίσκο παρά μόνο αυτά των partitions του 60 άρη. Επίσης ούτε από το dos μπορώ να δω τον παλιο. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στον pentium75. Αυτό γίνεται όπως και να τον συνδέσω. Τα χω δει όλα αφού τα windows από τη μια τον βλέπουν (device manager) και από την αλλη οχι. Είναι πρόβλημα λειτουργικού ή τα παιξε ο seagate μαζί με τις αναμνήσεις μιας ζωής? :cry: help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Δοκίμασες να πάς στη διαχείρηση δίσκων να δείς τι παίζεται; Στο παλιό σου μηχάνημα παίζει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Παντως σε ενα φιλο μου που ειχε win xp ηταν προβλημα λειτουργικου.Οπως καταλαβαινεις εκανε φορματ!Δες ομως τι παιζει και απο το Partition magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
billythekid Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Διαχείρηση δίσκων (αν εννοείτε το device manager) εκεί στην επιλογή disk drives ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά!! όμως στο my computer δεν υπάρχει τίποτα!! Και να ήθελα να κάνω format δεν μπορώ να κάνω γιατί στο dos δε φαίνεται ο δίσκος, ενώ στο bios αναγνωρίζεται κανονικά, μπέρδεμα εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δεξι κλικ στο My computer και μπες στο Manage.....Mπες μετα στο Storage/Disk Management και πες τι λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.