ianos666 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 αγορασα το dell 7720 SE και καθως και τον ssd samsung 840 pro και θελω να περασω το λογισμικο απο τον ηδη εγκατεστημενο δισκο του λαπτοπ (1τερα) στον ssd αλλα δεν εχω τον dvd του λογισμικου καθως και το key(δεν υπηρχαν στην συσκευασια). ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποια (νεα) δυνατοτητα - προγραμμα των windows 8 που να μου επιτρεπει να κανω κατι τετοιο ?εχω ηδη βαλει τον ssd στην θεση για τον πρωτο σκληρο και αντιστοιχα τον 1 τερα στο εξτρα slot. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Εγώ πήρα backup με το Redobackup σε τρίτο δίσκο. Έβαλα τον ssd και μετά restore.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Εγώ πήρα backup με το Redobackup σε τρίτο δίσκο. Έβαλα τον ssd και μετά restore.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2και με αυτο τον τροπο ειναι σαν να χεις κανει κανονικη εγκατασταση στον ssd ?μπορεις να γραψεις καποια tip που πρεπει να προσεξω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 acronis true image... αφου εχει 2 θεσεις για δισκους το λαπτοπ το κανεις μπαμ μπαμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 To Acronis δεν είναι δωρεάν όμως... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 To Acronis δεν είναι δωρεάν όμως... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 τελευταια που κοιταξα το ειχανε τσαμπα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 acronis true image... αφου εχει 2 θεσεις για δισκους το λαπτοπ το κανεις μπαμ μπαμ...επειδη δεν ξερω πως λειτουργουνε τα προγραμματα αυτα θελω να μου πειτε κανα 2 λογια ή καποιον οδηγο αν εχετε προχειρο.. επισης επειδη μετα την εγκατασταση (θα κανει εγκατασταση κανονικα?) του λειτουργικο στον ssd θα κανω μορφοποίηση του hdd ειναι σιγουρη η αξιοπιστια αυτων των προγραμματων για την δουλεια αυτη ? ρωτα και ξαναρωταω γτ δεν τα γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 14, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 επειδη δεν ξερω πως λειτουργουνε τα προγραμματα αυτα θελω να μου πειτε κανα 2 λογια ή καποιον οδηγο αν εχετε προχειρο.. επισης επειδη μετα την εγκατασταση (θα κανει εγκατασταση κανονικα?) του λειτουργικο στον ssd θα κανω μορφοποίηση του hdd ειναι σιγουρη η αξιοπιστια αυτων των προγραμματων για την δουλεια αυτη ? ρωτα και ξαναρωταω γτ δεν τα γνωριζωδιαβασε λιγο εδω να παρεις μια ιδεα...http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/neos-ssd-diadikasia-egkatastasis-ktl-120294.htmlτο acronis ειναι πολυ απλο...ανοιγεις το προγραμμα πας tools an utilities και επιλεγεις clone diskμετα επιλεγεις manual (για να ρυθμισεις μεγεθος κτλ)διαλεγεις source disk και destination disk και εισαι ready...θα κανει ενα reastart και θα αρχισει να αντιγραφει τον ενα δισκο στον αλλομολις τελειωσει επιλεγεις να bootarei απο τον SSD... να δεις αμα ειναι οκ και bootarei στα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 14, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 διαβασε λιγο εδω να παρεις μια ιδεα...http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/neos-ssd-diadikasia-egkatastasis-ktl-120294.htmlτο acronis ειναι πολυ απλο...ανοιγεις το προγραμμα πας tools an utilities και επιλεγεις clone diskμετα επιλεγεις manual (για να ρυθμισεις μεγεθος κτλ)διαλεγεις source disk και destination disk και εισαι ready...θα κανει ενα reastart και θα αρχισει να αντιγραφει τον ενα δισκο στον αλλομολις τελειωσει επιλεγεις να bootarei απο τον SSD... να δεις αμα ειναι οκ και bootarei στα windowsκατεβαζω το acronis σπασμενο.. αλλα ο ssd εχει μεσα μια εφαρμογη το samsung magician.. γινεται και με αυτη την εφαρμογη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 14, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 κατεβαζω το acronis σπασμενο.. αλλα ο ssd εχει μεσα μια εφαρμογη το samsung magician.. γινεται και με αυτη την εφαρμογη ?δε νομιζω... οταν ειχα αλαξει ssd κοιταξα στο magician αλλα δε βρηκα κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 15, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 δε νομιζω... οταν ειχα αλαξει ssd κοιταξα στο magician αλλα δε βρηκα κατι...ποσο χρονο θελει ? το εχω ολοκληρο βραδυ και ακομα να ολοκληρωθει.. και ουσιαστικα μονο το λειτουργικο ειχε να κανει αντιγραφη.. (εκανε επανεκινηση και εμεινε σε μαυρη οθονη, αλλα ακουγεται να δουλευει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 15, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 το acronis δεν αντιγραφει το λειτουργικο... αντιγραφει ολο το δισκο...(βασικα το partition)αν ο HDD ειναι 1ΤΒ και επελεξες να κανει clone οπως ειναι... θα προσπαθησει να κανει ενα partition 1TB στον SSD ποθ ειναι πολυ μικροτερος...ποσο GB εχει μεσα ο HDD και ποσα ειναι ο SSD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 15, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 το acronis δεν αντιγραφει το λειτουργικο... αντιγραφει ολο το δισκο...(βασικα το partition)αν ο HDD ειναι 1ΤΒ και επελεξες να κανει clone οπως ειναι... θα προσπαθησει να κανει ενα partition 1TB στον SSD ποθ ειναι πολυ μικροτερος...ποσο GB εχει μεσα ο HDD και ποσα ειναι ο SSD?εχει καμια 100 γιγα ( ειναι 1 τερα) και ο ssd ειναι 120. μου χε βγαλει 3 επιλογες. και διαλεξα αυτη που ελεγε να το προσαρμοσει αναλογα με το μεγεθος το ssd.. αυτο δεν επρεπε να επιλεξω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 15, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 ναι αυτη επρεπε... και δε τελειωσε ακομη? για 100GB απο HDD se SSD αντε να θελει καμια ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 15, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 ναι αυτη επρεπε... και δε τελειωσε ακομη? για 100GB απο HDD se SSD αντε να θελει καμια ωρα...απο την στιγμη που "υποτιθεται ξεκινησε" εκανε restart και μαυρισε η οθονη αλλα ακουγεται να δουλευει.. αλλα περασε ενα βραδυ ολοκληροκολλησε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Πάντως δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε σπαστήρια προκειμένου να χρησιμοποιήσεις το Acronis...Οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων δίνουν συνήθως μια κομμένη έκδοση του Acronis δωρεάν για απλές εργασίες (Seagate = DiskWizard, Western Digital = Acronis TrueImage WD Edition) και νομίζω πως φτάνει και περισσεύει για αυτό που θέλεις να κάνεις.Δες τί μάρκα είναι ο σκληρός σου δίσκος και κατέβασε το πρόγραμμα από την αντίστοιχη τοποθεσία (οι περισσότεροι δίσκοι σε φορητούς θαρρώ πως είναι Seagate & WD, δεν ξέρω αν άλλοι κατασκευαστές προσφέρουν ανάλογες εφαρμογές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 15, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 απο την στιγμη που "υποτιθεται ξεκινησε" εκανε restart και μαυρισε η οθονη αλλα ακουγεται να δουλευει.. αλλα περασε ενα βραδυ ολοκληροκολλησε ?αφου εκανε ρεσταρτ δεν εβγαλε μια οθονη που να δειχνει τη προοδο της αντιγραφης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 15, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 αφου εκανε ρεσταρτ δεν εβγαλε μια οθονη που να δειχνει τη προοδο της αντιγραφης?οχι.. μαυρη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 15, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 mmm παιζει και να κολλησε..και μενα αργησε λιγο στη μαυρη οθονη αλλα οχι τοσο... κανα 5λεπτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Μάϊος 15, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 mmm παιζει και να κολλησε..και μενα αργησε λιγο στη μαυρη οθονη αλλα οχι τοσο... κανα 5λεπτο..τον εκανα restart και τωρα δεν μπουραρει καν οσο ειναι πανω ο hdd.. οταν τον βγαζω και εχω μονο τον ssd τοτε απλα με βαζει στο bios αρα λογικα δεν εγινε καμια εργασια.. με τον hdd τι να κανω.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.