Jump to content

Αγορα λαπτοπ

dora83

Recommended Posts

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το κομματι..

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/115341-lenovo-g580

Πως το βλεπετε απο τεχνικα χαρακτηριστικα?Βασικα η χρηση του θα ειναι για καμια ταινια,λιγο παιχνιδι και σερφαρισμα γενικα..Ευχαριστω.

Eχω ακουσει τα καλυτερα για τα λενοβο γι'αυτο και ειμαι κατα εκει πλευρα..Βεβαια απλα εχω ακουσει δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν και γι'αυτο και ρωταω εδω!Αρα λοιπον εχει αδυναμη καρτα γραφικων..Αν και δεν παιζω απαιτητικα παιχνιδια.

Το touchpad με χωριστά πλήκτρα είναι πλέον λύση παρωχημένη και απέρχεται από την αγορά, αφού πρώτα περάσει από τα μοντέλα χαμηλής τιμής. Για 100€ παραπάνω, σου προτείνω αυτό, που έχει clickpad και ισχυρότερη GPU.

και τα δυο που σου προτεινανε ειναι πολυ καλα και με ιδια ποιοτητα κατασκευης. απλα η dell εχει 2 χρονια εγγυησης και με τεχνικο που ερχεται στο σπιτι σου.

Εκανα απο γερμανια παραγγελια Dell 5521 με 1080, αλλα την ακυρωσα γιατι μου εστειλαν email οτι εγινε λαθος και το συγκεκριμενο laptop δεν ειναι 1080 αλλα 768

(ειχαν κανει λαθος στα specs και τους εστειλα ενδιαμεσα email για επιβεβαιωση με βαση το EAN no οπως με προετρεψε και [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] τον οποιο τον εχω πρηξει στα πμ και τον ευχαριστω, btw ακομα και τωρα πιστευω οτι ειναι 1080 αλλα δεν μπορουσα να το ρισκαρω. Στα αλλα μαγαζια που το βρηκα με το ιδιο ΕΑΝ το ειχαν σαν 1080 αλλα Ελλαδα δεν στελνουν με τιποτα)

Για να μην μακρυγορω αλλο ειπα να προχωρησω στο πλαν μπι και στα ιδια λεφτα που εχει ενα Dell 1080 να παρω ενα πολυ λιγοτερα λεφτα + ssd + monitor.

Eκανα μια γυρα στην αγορα να δω απο κοντα μερικα Asus, HP, Samsung, Dell με 400-600ε

οι οθόνες οπως ξερετε των 1366x768 αυτων των λαπτοπ ειναι του κιλου. Οχι μονο γιατι εχουν μικρη αναλυση αλλα γιατι ειναι μετριες γενικοτερα.

Αυτες των dell 3521/5521/5520 ειναι απο το βαθη του πανεριου.

Ξενερωσα ακομα και αν γινει αγορα και εξωτερικου μονιτορ. Πιο γιαλιστερες και απο HP....

ακομα και των Asus k55 (που δεν θα επαιρνα Αsus με τιποτα και δεν προκειται) μου φανηκαν πιο νορμαλ. Στα Samsung np35 και np55 ηταν καπως καλυτερα τλχ ηταν καπως ματ με ανεκτο contrast.

καλη και χρυση η Dell αλλα στα inspiron τα πανελ των 1366 δεν παλευονται και ξενερωσα ακομα περισσοτερο γιατι πιστευα οτι επιτελους ειχα καταληξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.