Jump to content

RMA από plextor

anonymous-root

Recommended Posts

Έκανα αίτηση για rma στην πλεξτορ για ένα dvd-rom drive. όλα καλά ως εδώ. ήρθε ο αριθμό RMA και οι οδηγίες για την αποστολή.

Όμως στο ε-μαιλ μου λένε να βάλω αντίγραφο της απόδειξης αγοράς για να εξακριβωθεί η εγγύηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω απόδειξη. Υπάρχει μια που όμως είναι για όλο το pc που πήρα και δεν αναγράφει ξεχωριστά τα περιφεριακά του. Γίνεται να στείλω το drive; (ΕΙΝΑΙ εντος εγγυησης). Να βάλω και αυτήν την απόδειξη που έχω; Θα το δεχτούν;

Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος από quest (και από το service της έχω άσχημες εμπειρίες!).

Υπαρχουν 2 λυσεις:

1. Στελνεις το drive χωρις αποδειξη (αφου εξηγησεις το λογο) - η Plextor δινει εγγυηση για 1 1/2 χρονο απο την ημερομηνια κατασκευης του drive (γραφεται πανω στο drive) σε περιπτωση που δεν υπαρχει αποδειξη αγορας. αν εισαι καλλυμενος χρονικα επελεξε αυτη τη λυση πρωτα.

2. Σε περιπτωση που το 1. δε σε καλυπτει, επικοινωνεις με την Quest τους εξηγεις το προβλημα οποτε ή ερχονται αυτοι σε επικοινωνια με τη Plextor η σου βγαζουν νεα αποδειξη με αναλυτικη κατασταση των περιφερειακων.

Μετά από επικοινωνία με πλεξτορ και κουεστ έλαβα τα εξής

ΑΠΟ ΚΟΥΕΣΤ

Καλημέρα σας ,

Η RMA διαδικασία της Plextor δεν ισχύει για προϊόντα ενσωματωμένα στους Quest Η/Υ. Θα πρέπει να φέρεται τον Η/Υ στο τεχνικό τμήμα της Info-Quest , Αλ.Πάντου 25 Καλλιθέα,

ΑΠΟ ΠΛΕΞΤΟΡ

For drives with a manufacturing date less than 2 years ago, you can send it without copy of the purchase invoice

Οπότε το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να το στείλω στην πλεξτορ έτσι χωρίς απόδειξη αγοράς. Η ημερομηνία κατασκευής του dvdrom είναι IOYNIOS 2003. Οπότε θα το δεχτούν, έτσι;

στην plextor, έχει καταπληκτικό rma,

σε μια βδομάδα το drive είχε πάει βέλγιο και

μου χε έρθει το καινούριο.

είχε αργήσει στην επιστροφή να

μου το φέρει η dhl, σε 3-4 μέρες από τότε που τό στειλα

ήταν ελλάδα το καινούριο.

άσε που θα πάρεις καινούρια συσκευή με πιο καινούριο manufacture date;)

Οχι δυστυχως δε γινεται, η διαδικασια αφορα μονο σε αντικατασταση με το ιδιο ή καποιο νεοτερο μοντελο αν οι ιδιοι δεν εχουν το ιδιο ακριβως. δε μπορεις να ζητησεις εσυ καποιο συγκεκριμενο - απο οσο γνωριζω βεβαια - δε χανεις ντιποτα να ρωτησεις ;)

Επισης το drive που στελνουν ως αντικατασταση κατα κανονα δεν ειναι καινουριο αλλα refurbished - δεν ξερω αν υπαρχει ελληνικος ορος για αυτο.

Αρχική απάντηση από Hemispasm [Σήμερα, στις 17:39] Επισης το drive που στελνουν ως αντικατασταση κατα κανονα δεν ειναι καινουριο αλλα refurbished - δεν ξερω αν υπαρχει ελληνικος ορος για αυτο.

Ανακατασκευασμένο.

Ηρθε προχτές το απόγευμα το drive. ΈΧει κωδικό 116Α2 και από ότι καταλαβα είναι ολόιδιο με το Teac 516D που έχω που είναι στην πραγματικότητα ένα μοντέλο Pioneer. Οι επιδόσεις τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Διαβάζει ακόμα και τα princo -r άλλα στο DAE..... τέλος πάντων είμαι ευχαριστημένος.

Αυτό που μου στείλανε πρέπει να είναι μεταχειρισμένο και όχι καινουριο, έχει παλιά ημερομηνία κατασκευής και ήταν λίγο σπασμένο στην πρόσοψη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.