ardi21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 Εχω την Gigabyte 660 OC και παρόλο που εχει καλη ψυκτρα θελω να την αλλαξω αποκλειστικα και μονο για τον θορυβο διοτι -δυστυχως- ο ανεμιστηρας της δεν κατεβαινει κατω απο το 40 %...Οποτε θα ηθελα την προταση σας για την πιο αθορυβη ψυκτρα που κυκλοφορει μεχρι τα 40 ευρω. Πρωτα απ'ολα σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι καλυτερο η θα ειμαι στα ιδια?ΥΓ. Εκτος και αν υπαρχει καποιο "ασφαλες" τροποποιημενο bios για την καρτα που να κατεβαζει τους ανεμιστηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Δύσκολα θα βρεις σε αυτό το budget cooler για την κάρτα σου και αθόρυβο. Μάλιστα το budget είναι τόσο οριακό που δεν ξέρω αν θα βρεις cooler γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Custom Φαν Profile από το MSI Afterburner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Custom Φαν Profile από το MSI Afterburner?Πιθανώς.Βέβαια το MSI afterburner έχει σαν ελάχιστο το 40% στο fan. Επίσης μου έχει τύχει με ορισμένες κάρτες να μην μπορεί να χαμηλώσει τις στροφές (ASUS κυρίως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Μάϊος 14, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Δεν γινεται με το MSI. Εχει και αυτο κατωτατο οριο το 40%. Ειναι θεμα bios απ'οτι καταλαβαινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Αν δοκιμάσεις με το Precision X της Εvga?Επίσης δεν υπάρχει αντίστοιχο utility της Gigabyte?Μήπως μπορείς να το κάνεις απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Μάϊος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Αν δοκιμάσεις με το Precision X της Εvga?Επίσης δεν υπάρχει αντίστοιχο utility της Gigabyte?Μήπως μπορείς να το κάνεις απο εκει?Απο το utility της Gigabyte το ειδα το οριο.Εχω δοκιμασει ολα τα software παιδια, δεν γινεται κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 14, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 κοίτα το 40% δεν είναι αυθαίρετο όριο στα fan. Αν ρίξει την τάση αρκετά κάτω τα fan δεν θα ρίξουν απλά στροφές αλλά θα σταματήσουν να λειτουργούν τελείως. Το όριο του 40% είναι λίγο πάνω από το starting voltage των fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.