Occultist Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 Μου έχει δημιουργηθεί η απορία αν, με μια τυπική συλλογή ενεργοποιημένων windows gadgets (π.χ. clock, calendar, weather, cpu meter, gpu meter), υπάρχει μη αμελητέο overhead σε πόρους συστήματος. Ποια είναι η γνώμη και η εμπειρία σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Ε, με σύγχρονο σύστημα - και άμα δε κάνει polls 500 φορές το sec το εκάστοτε πρόγραμμα- είναι αμελητέο. Τώρα άμα έχεις κάνα μονοπύρηνο με 1GB ram και τρέχεις πολλαπλά gadgets ή έχεις βάλει εσύ ή το πρόγραμμα, να κάνει poll το %usage πολύ συχνά είναι αισθητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Μάϊος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Απο παντα ειχα ρολοϊ, ημερομηνια, καιρο, σε Win 7 64 bit. Κανενα προβλημα ποτε και ουτε που το καταλαβα. Τωρα τελευταια εκοψα τον καιρο (weather gadget) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Πιο πολύ ρωτάω για αυτά που παίρνουν μετρήσεις από το σύστημα, αλλά και εγώ φαντάζομαι ότι άδικα ανησυχώ....Ερώτηση : έχετε να προτείνετε κανένα gadget που να δείχνει ταχύτητα σύνδεσης στο internet ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnir Ιούνιος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 εγω χρησιμοποιω αυτο:Network Monitor II - Will display info about your networkριξε μια ματια αν εχει τις πληροφοριες που χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούνιος 6, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Το δοκίμασα το συγκεκριμένο, αλλά παρατήρησα ότι χρησιμοποιούσε σημαντικούς πόρους σε idle και απορρίφθηκε:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Με antivirus και 3 gadgets ενεργοποιημένα μόνιμα, τα νούμερα που παίρνω από τοhardware μου είναι αυτά που βλέπω σε όλα τα reviews. Άρα αν πληροί το μηχάνημακάποιες προϋποθέσεις, δεν παίζουν ρόλο ακόμα και σε benchmarks. Τώρα για extreme καταστάσεις benchmarking που όλα παίζουν ρόλο, πάει αλλιώς.Όχι απλά δεν έχεις τέτοια αλλά παίζεις και με κομμένες εκδόσεις windows κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.