Vasilis 07 Μάϊος 17, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 μαλλον καποιο λαθος εχεις κανει γιατι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..δες εδω .... [ATTACH]56405[/ATTACH] Tότε είναι αναλόγος το κουτί. Ήμουν έτοιμος σήμερα να πάρω το 800d (γιατί έπεσε αρκετά η τιμή του). Αλλά επιλογή βγάζει μόνο priority=80 λίρες. Επικοινώνησα και ορίστε η απάντηση: Hello, I understand that you tried to place an order for the item "Corsair Obsidian Case" and that you noticed the delivery charge to be 80 GBP. I have checked and can see that the item is not eligible for Free Super Saver Delivery, because of the size restrictions. Some items may be ineligible for FREE Super Saver Delivery due to size or weight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 17, 2013 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 Παρτο από το You που το έχει 256 δηλαδή τα ίδια λεφτά. Στο συγκεκριμένο κουτί όπως και σε άλλα μεγάλα το αμαζον έχει αν όχι τις ίδιες τιμές με Ελλάδα η και ακριβότερες οπότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς Sent from Sobi's GNeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάϊος 18, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Παρτο από το You που το έχει 256 δηλαδή τα ίδια λεφτά. Στο συγκεκριμένο κουτί όπως και σε άλλα μεγάλα το αμαζον έχει αν όχι τις ίδιες τιμές με Ελλάδα η και ακριβότερες οπότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς Sent from Sobi's GNeXΤο έχω δει βρε στο you (και μάλλον απο εκεί θα το πάρω). Το θέμα είναι πώς το amazon έχει την νέα έκδοση με usb 3/sata3 ενώ του you είναι το παλιό και θα χρειαστεί κανα 50αρικο για να πάρω τα extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 18, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Εγώ το παρέλαβα το κουτάκι ! Αρκετά καλό μπορώ να πω για τα 150€ που μου στοίχισε. Εχασα όμως την AS5 και δεν έχω πάστα για να ρίξω επάνω την ψύκτρα ... :nada::nada: Οπότε από δευτέρα η τοποθέτηση. Το κουτί το αγόρασα, τώρα την κοπελιά με το logo της CM που την δίνουν ? :upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 20, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Με τον κοντρολερ στο low ισα που ακουγεται,αρκετα ησυχο,σκονη δεν μπορω να σου πω ακομα το εχω κατι μερες αλλα σιγουρα δεν θα εχεις θεμα διοτι εχει φιλτρα παντου. Σου περισσεύει κάποιο καλώδιο τροφοδοσίας των led από τον controller ? Εχει κάπου αλλού led πέρα από τους δυο μπροστινούς και δεν το βλέπω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2013 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Αν θυμάμαι καλά περισσεύει ένα δίπινο καλωδιάκι απο μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 20, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Υep, περισσεύει ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.