Jump to content

Καλό και οικονομικό Full tower ?

adpanos

Recommended Posts

Μετά από μια απερισκεψία της στιγμής αγόρασα το RAIDMAX SEIRAN WINDOW για το βασικό σύστημά μου, αλλά δεν με καλύπτει καθόλου ...

Θα ήθελα όποιος έχει εμπειρία με FULL TOWER να μου πει κάποια γνώμη για ένα οικονομικό και σχετικά καλό κουτί !

To FRACTAL DESIGN DIFINE XL R2 ας πούμε πως το βλέπετε ? (αν και τα πορτάκια δεν μου αρέσουν)

Από χώρους πως τα πάει ? το Stryker μου αρέσει μπορώ να πω.

Βέβαια θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που έχει δουλέψει και το fractal define xl ή που έχει δει και τα δυο .

Απο χωρο οσο θες,ειδικα απο υδροψυξη περνει και κατω και πανω αλλα και μπροστα ενα διπλο ψυγειο,απο δισκους περνει 8 στα cages και εχει και ενα ξεχωριστο mini cage για 2.5 αρηδες το οποιο περνει 4 (+1 που μπορεις να βαλεις μπροστα στην hot swap/X-dock).Exv φωτο'ς στο φορουμ το συστημα μου,δες και καποιο review για να καταλαβεις καλυτερα.

η εμφάνιση είναι παράγοντας της επιλογής σου ή σε ενδιαφέρουν μόνο οι εσωτερικοί χώροι? Στο trooper έχω στήσει σύστημα και μου φάνηκε πολύ ευρύχωρο και πολύ εύκολο στο cable management. Το Define XL δεν το έχω δει απο κοντά αλλά κοιτώντας το μου αρέσει πολύ το "καθαρό" και λιτό του σχήμα, πράγμα που θα με έκανε να το επιλέξω ανάμεσα απο αυτά τα δύο.

η εμφάνιση είναι παράγοντας της επιλογής σου ή σε ενδιαφέρουν μόνο οι εσωτερικοί χώροι? Στο trooper έχω στήσει σύστημα και μου φάνηκε πολύ ευρύχωρο και πολύ εύκολο στο cable management. Το Define XL δεν το έχω δει απο κοντά αλλά κοιτώντας το μου αρέσει πολύ το "καθαρό" και λιτό του σχήμα, πράγμα που θα με έκανε να το επιλέξω ανάμεσα απο αυτά τα δύο.

Και τα δυο μου αρέσουν ! Το κάθε ένα εχει την δική του ταυτότητα !

Αρα το ποιοτικότερο και με τους καλύτερους χώρους σκέφτομαι να πάρω.

Το FRACTAL παίζει να είναι και πολύ ποιο αθόρυβο ...

με παραθυρο

[ame]http://www.amazon.co.uk/Xigmatek-CCC-HSAODS-U01-Elysium-Chassis-Window/dp/B004YIU0AY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368567703&sr=8-1&keywords=elysium+xigmatek[/ame]

χωρις παραθυρο.

[ame]http://www.amazon.co.uk/Xigmatek-Elysium-Big-Tower-Chassis/dp/B004YIT2L2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1368567703&sr=8-2&keywords=elysium+xigmatek[/ame]

παντως αν κρινω απο το hardware που θες να τοποθετησεις μεσα και δεν ψαχνεις ντε και καλα full tower

υπαρχει και

το επισης ευρυχωρο fractal arc midi r2

το οποιο για εμενα δεν σε δεσμευει πουθενα..

δεν εχει hotswap ομως..

CmStorm Stryker | Skroutz.gr

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

AMD FX 8350 @4,9Ghz, GIGABYTE 990FXA-UD7, GEIL EVO CORSA 16GB DDR3 2133Mhz, CRUSIAL M4 256Gb SATAIII, SAPPHIRE HD7950 3GB DDR5, W.D. 1TB CAVIAR BLACK, ENERMAX GALAXY 850WATT, RAIDMAX SEIRAN WINDOW CMSTORM STRYKER, SAMSUNG T27A300, LOGITECH S510, LOGITECH X-230, PLEXTOR DVD-RW, LG BR-RW, SCYTHE MUGEN 2100 REV.B

UBUNTU 12.04 + Win 7/64

Το κουτάκι έρχεται από PC1 .... :jump1::jump1::jump1: Για να δούμε αξίζει ?

Ευχαριστώ όλους σας ! Εντυπωσεις και φώτο μόλις το σετάρω ... Πάει πολύς καιρός από τότε που έμεινα από κουτί ...

με παραθυρο

Xigmatek CCC-HSAODS-U01 Elysium Chassis with Window - Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

χωρις παραθυρο.

Xigmatek Elysium Big Tower Chassis - Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

παντως αν κρινω απο το hardware που θες να τοποθετησεις μεσα και δεν ψαχνεις ντε και καλα full tower

υπαρχει και

το επισης ευρυχωρο fractal arc midi r2

το οποιο για εμενα δεν σε δεσμευει πουθενα..

δεν εχει hotswap ομως..

Δυστυχώς στα case τρώμε άκυρο καθώς τα μεταφορικά είναι 80 λίρες...

Δυστυχώς στα case τρώμε άκυρο καθώς τα μεταφορικά είναι 80 λίρες...

μαλλον καποιο λαθος εχεις κανει γιατι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..

δες εδω ....

post-22530-1416077379,8485_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.