adpanos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 Μετά από μια απερισκεψία της στιγμής αγόρασα το RAIDMAX SEIRAN WINDOW για το βασικό σύστημά μου, αλλά δεν με καλύπτει καθόλου ... Θα ήθελα όποιος έχει εμπειρία με FULL TOWER να μου πει κάποια γνώμη για ένα οικονομικό και σχετικά καλό κουτί !To FRACTAL DESIGN DIFINE XL R2 ας πούμε πως το βλέπετε ? (αν και τα πορτάκια δεν μου αρέσουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 σε τι τιμη ψαχνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=most-popular&keyphrase=storm+trooperCmStorm Stryker | Skroutz.grΤο προτείνω ανεπιφύλακτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 storm trooper - Κουτιά Υπολογιστών | Skroutz.grCmStorm Stryker | Skroutz.grΤο προτείνω ανεπιφύλακτα!Από θόρυβο πως πάει ? ΑΠό σκόνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 14, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 σε τι τιμη ψαχνετε?Γύρω στο 150€ ! αλλά και ποιο κάτω δεν θα έλεγα όχι ...:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Με τον κοντρολερ στο low ισα που ακουγεται,αρκετα ησυχο,σκονη δεν μπορω να σου πω ακομα το εχω κατι μερες αλλα σιγουρα δεν θα εχεις θεμα διοτι εχει φιλτρα παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Από χώρους πως τα πάει ? το Stryker μου αρέσει μπορώ να πω. Βέβαια θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που έχει δουλέψει και το fractal define xl ή που έχει δει και τα δυο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 14, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Απο χωρο οσο θες,ειδικα απο υδροψυξη περνει και κατω και πανω αλλα και μπροστα ενα διπλο ψυγειο,απο δισκους περνει 8 στα cages και εχει και ενα ξεχωριστο mini cage για 2.5 αρηδες το οποιο περνει 4 (+1 που μπορεις να βαλεις μπροστα στην hot swap/X-dock).Exv φωτο'ς στο φορουμ το συστημα μου,δες και καποιο review για να καταλαβεις καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 14, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 η εμφάνιση είναι παράγοντας της επιλογής σου ή σε ενδιαφέρουν μόνο οι εσωτερικοί χώροι? Στο trooper έχω στήσει σύστημα και μου φάνηκε πολύ ευρύχωρο και πολύ εύκολο στο cable management. Το Define XL δεν το έχω δει απο κοντά αλλά κοιτώντας το μου αρέσει πολύ το "καθαρό" και λιτό του σχήμα, πράγμα που θα με έκανε να το επιλέξω ανάμεσα απο αυτά τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάϊος 14, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 xigmatek elysium, δεν το έχω αλλά το ζαχαρώνω, από ότι φαίνεται κάνει τα πάντα όλα σε αξιόλογη τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 14, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 xigmatek elysium, δεν το έχω αλλά το ζαχαρώνω, από ότι φαίνεται κάνει τα πάντα όλα σε αξιόλογη τιμή.Αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 14, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 η εμφάνιση είναι παράγοντας της επιλογής σου ή σε ενδιαφέρουν μόνο οι εσωτερικοί χώροι? Στο trooper έχω στήσει σύστημα και μου φάνηκε πολύ ευρύχωρο και πολύ εύκολο στο cable management. Το Define XL δεν το έχω δει απο κοντά αλλά κοιτώντας το μου αρέσει πολύ το "καθαρό" και λιτό του σχήμα, πράγμα που θα με έκανε να το επιλέξω ανάμεσα απο αυτά τα δύο.Και τα δυο μου αρέσουν ! Το κάθε ένα εχει την δική του ταυτότητα ! Αρα το ποιοτικότερο και με τους καλύτερους χώρους σκέφτομαι να πάρω. Το FRACTAL παίζει να είναι και πολύ ποιο αθόρυβο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάϊος 14, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο κάπου.Αμαζόνιος αγγλία υπάρχει νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 14, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 με παραθυρο [ame]http://www.amazon.co.uk/Xigmatek-CCC-HSAODS-U01-Elysium-Chassis-Window/dp/B004YIU0AY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368567703&sr=8-1&keywords=elysium+xigmatek[/ame]χωρις παραθυρο.[ame]http://www.amazon.co.uk/Xigmatek-Elysium-Big-Tower-Chassis/dp/B004YIT2L2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1368567703&sr=8-2&keywords=elysium+xigmatek[/ame]παντως αν κρινω απο το hardware που θες να τοποθετησεις μεσα και δεν ψαχνεις ντε και καλα full tower υπαρχει καιτο επισης ευρυχωρο fractal arc midi r2 το οποιο για εμενα δεν σε δεσμευει πουθενα..δεν εχει hotswap ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 15, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 corsair 600T.Μπορεί να είναι στην κατηγορία mid αλλά χωρίς λόγο!!!Έχει άπλετους χώρους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 15, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Αν σε ενδιαφέρει το Fractal XL R2 κάνε υπομονή μερικές μέρες να το "δεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 17, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 CmStorm Stryker | Skroutz.grΤο προτείνω ανεπιφύλακτα!AMD FX 8350 @4,9Ghz, GIGABYTE 990FXA-UD7, GEIL EVO CORSA 16GB DDR3 2133Mhz, CRUSIAL M4 256Gb SATAIII, SAPPHIRE HD7950 3GB DDR5, W.D. 1TB CAVIAR BLACK, ENERMAX GALAXY 850WATT, RAIDMAX SEIRAN WINDOW CMSTORM STRYKER, SAMSUNG T27A300, LOGITECH S510, LOGITECH X-230, PLEXTOR DVD-RW, LG BR-RW, SCYTHE MUGEN 2100 REV.BUBUNTU 12.04 + Win 7/64Το κουτάκι έρχεται από PC1 .... :jump1::jump1::jump1: Για να δούμε αξίζει ?Ευχαριστώ όλους σας ! Εντυπωσεις και φώτο μόλις το σετάρω ... Πάει πολύς καιρός από τότε που έμεινα από κουτί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 17, 2013 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 θα έχεις τις καλλίτερες εντυπώσεις στο εγγυώμαι αυτό adpanos....καλορίζικο φιλε :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάϊος 17, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 με παραθυρο Xigmatek CCC-HSAODS-U01 Elysium Chassis with Window - Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessoriesχωρις παραθυρο.Xigmatek Elysium Big Tower Chassis - Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessoriesπαντως αν κρινω απο το hardware που θες να τοποθετησεις μεσα και δεν ψαχνεις ντε και καλα full tower υπαρχει καιτο επισης ευρυχωρο fractal arc midi r2 το οποιο για εμενα δεν σε δεσμευει πουθενα..δεν εχει hotswap ομως..Δυστυχώς στα case τρώμε άκυρο καθώς τα μεταφορικά είναι 80 λίρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 17, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2013 Δυστυχώς στα case τρώμε άκυρο καθώς τα μεταφορικά είναι 80 λίρες... μαλλον καποιο λαθος εχεις κανει γιατι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.. δες εδω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.