Jump to content

Επιλογή FM transmiter

fingolfingr

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα αυτοκίνητο άλλα το εργοστασιακό του radio cd δεν έχει υποδοχή usb. Χθες είδα αυτό το fm transmitter που θα λύσει το πρόβλημα μου.

Έχετε να προτείνεται κάτι παρόμοιο/καλύτερο μέχρι 20€?

Thanks

έχω κάτι παρόμοιο αλλά δε δούλεψε ποτέ σωστά. Η κεραία είναι εξωτερική και μέσα στην αθήνα δεν δίνει αρκετό σήμα για να πιάσει. Θα σου έλεγα να τα αποφύγεις. αν είμαστε και κοντά έλα να δοκιμάσεις το δικό μου (εταιρείας trust) να δείς το χάλι το ίδιο.

έχω κάτι παρόμοιο αλλά δε δούλεψε ποτέ σωστά. Η κεραία είναι εξωτερική και μέσα στην αθήνα δεν δίνει αρκετό σήμα για να πιάσει. Θα σου έλεγα να τα αποφύγεις. αν είμαστε και κοντά έλα να δοκιμάσεις το δικό μου (εταιρείας trust) να δείς το χάλι το ίδιο.

Το έχω ακούσει ότι έχουν θέματα αλλά κυρίως προορίζεται για χρήση σε κανένα ταξιδάκι εκτός αττικής. Μέσα στην Αθήνα όλο και κάτι έχει το ράδιο για να περνάει η ώρα.

To έχω σε μια κούτα πεταμένο. Τι να σου πώ να στο δώσω να το δοκιμάσεις αν θέλεις. Εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις πηγή αν γίνεται. Με 120€ βρίσκεις πολύ καλές και παίζουν και cd με mp3 αλλά και usb και εξωτερική πηγή.

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω γιατί είναι 2πλό και μου βγαίνει 200+ για να βάλω μονή φέτα και πλαστικό για να καλύψω το κενό. Έμεινα με το cd και να ακούω τον αέρα στα ταξίδια γιατί πια βαριέμαι να γράφω cd

Επιβεβαιώνω και γω ότι εντός Αθήνας δεν έπαιξε ποτέ. Στη Νάξο που το έδωσα σε ένα φίλο παίζει μου είπε. Γενικά πρέπει να βρεις συχνότητα ελεύθερη για να παίξει.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

εγω παντως ενα που πηρα απο δημοπρασια ιντερνετικη με καλυψε απολυτα. τωρα δεν το πολυ δουλευω αλλα και μεσα στην αθηνα εβρισκα κατι συχνοτητες.

Δυστυχώς και το δικό μου radio cd διπλό είναι. Αλλιώς θα το άλλαζα αμέσως. Και για φέτα διπλή ανεβαίνουμε αρκετά. Επειδή κάπου ξαναδιάβασα αυτό που λετε για την Αθήνα, θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα δούμε. Αρκετοί λένε ότι αν το βάλεις το 100.00 πιάνει καλά.

Έχω βάλει fm-transmeter σε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων πριν καμια 10αρια χρόνια και μπήκε διακόπτης που απομονώνει κεραία. Είχα δώσει περι τα 60Ε αγορά + τοποθέτηση. Κανένα πρόβλημα από τότε.

Ψάξε λίγο το menu του radio cd. Τα περισσότερα έχουν AUX, που σημαίνει ότι έχουν είσοδο πίσω για εξωτερική πηγή.

Που σημαίνει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε MP3 player αγοράζοντας κάποιον αντάπτορα, όπως αυτός ή και να φτιάξεις τον δικό σου με ελάχιστα έξοδα!

Ειχα παρει και εγω ενα konig.επιανε μεν αλλα με απαραδεκτη ποιοτητα.

και στην αθηνα επρεπε να βρεις και συχνοτητα ελευθερη.

στο χωριο που εβρισκες απλα καλυτερα να το εβαζες να παιξει απο το κινητο.

• 2 weeks later...

επαναλαμβανω κ εγω οτι εχει μεγαλα προβληματα αυτη η λυση (του fm transmitter). Περα του θεματος οτι δυσκολα βρισκεις κενη συχνοτητα σε αστικο κεντρο, υπαρχει κ το θεμα των παρεμβολων απο κινητο. Το ηθελα για να ακουω podcast απο κινητο κ καθε 3 κ λιγο, οταν το κινητο αλλαζε κεραια ή κατι αλλο εκανε ενα χαρακτηριστικο ηχο (αυτον που ακουμε οταν εχουμε κοντα κινητο σε ηχειο/τηλεοραση) ο οποιος ηταν πολυ δυνατος κ φοβομουν κ μην μου καψει τα ηχεια.

Με ενα 50αρικο (πανω κατω) βρισκεις ραδιο cd με aux in για να συνδεσεις την πηγη που θελεις. Η τοποθετηση ειναι πανευκολη (το εκανα μονος μου)

Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις στο δικό μου πάντως ξέρω πως η εταιρία βγάζει πλαστικό που το μετατρέπει από 2Din σε 1Din οπότε μπορείς να βάλεις ότι radio cd θέλεις

Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις στο δικό μου πάντως ξέρω πως η εταιρία βγάζει πλαστικό που το μετατρέπει από 2Din σε 1Din οπότε μπορείς να βάλεις ότι radio cd θέλεις

Επειδή όμως μόνο το πλαστικό έχει πάνω απο 50€ συν το player ξεφεύγεις λίγο.

Για το suzuki μου τρίτης εταιρείας το πλαστικό έχει κανα 40άρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.