mikelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2013 http://i.ebayimg.com/t/New-8pcs-Plastic-Fastener-Push-Pins-for-Intel-PC-LGA-Socket-775-CPU-Cooler-Fans-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqJ,!ioFBVGsVYnCBQmB(veoHg~~60_12.JPGΕχω ψύκτρες Intel και δεν εχω τα πλαστικά κουμπωματα.Παλιά τα έπερνα απο το eshop αλλα τώρα δεν εχει.Στο ebay εχει εναν που ζητά ποιο πολλά απο ότι να πάρω κανούρια ψύκτρα.Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Εχω αυτά Αν είσαι Αθήνα πέρνα να τα πάρεις μπας και κάνεις δουλειά. Είναι απο Vortex plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelos Μάϊος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Ευχαριστω αλλα χρειάζομαι αρκετά.Ασε που δεν νομίζω να κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάϊος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Στο ebay εχει εναν που ζητά ποιο πολλά απο ότι να πάρω κανούρια ψύκτρα.5 λίρες για 8 κομμάτια φαίνεται λογική τιμή, αν είναι original Intel. Μπορείς να του στείλεις και μήνυμα για καλύτερη τιμή αν σκοπεύεις να πάρεις πολλά. (πχ.50)Αλήθεια από το eshop πόσο τα έπαιρνες?Αν μπορείς να βρείς ψύχτρα παρόμοια με της Intel για <2,5 λίρες μήπως θα ήταν καλύτερα να την προτιμούσες?Αυτές που είδα εγώ μου φάνηκαν για φτηνές αντιγραφές και μισοριξιές.Επίσης, αν και δεν έχω τώρα μπροστά μου για να το επιβεβαιώσω, είναι πολύ πιθανό να μπορείς να κάνεις κάποια πατέντα με βίδες και να σου βγεί σχεδόν τσάμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelos Μάϊος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Αυτο με τις βίδες το εχω κάνει απλά θέλω να γλυτώσω το βαλε βγαλε την m/b.Στο eshop τοτε τα ειχα παρει 40 λεπτα το καθένα.Με 5 ευρώ πέρνω ψυκτρα με τα πλαστικά μαζί απο Ελλάδα.Μάλλον αυτο θα κανω στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 κι εμενα με ενδιαφερουν εχω μια ψυκρα που ειναι σπασμενα και τα 4Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.