chris2 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Γεια σας Θέλω να ρωτήσω περίπου πόσο κάνει να μια καλή πάστα???Και πως πρέπει να καθαρίσω την παλιά από cpu και ψυκτρα??ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 το καλη ειναι παντα σχετικο...παρε μια απο τις MX-4, MX-2, gelid extreme, prolimatech pk1 etcαπο τιμη 5-10 ευρω...τη παλια τη καθαριζεις προσεχτικα με πανι ή χαρτι και καθαρο οινοπνευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Για θέματα hardware, μόνο στον tom. Επίσης, για την αφαίρεσή της, κοίταξε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάϊος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Arctic ceramique για πάστα γιατι απλώνεται καλυτερα, ειδικα αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια, εχει την ευκολοτερη τοποθετηση. Αν ειναι η πρωτη φορα που αλλαζεις παστα μονος σου φροντισε να ριξεις μια ματια στις οδηγιες χρησης, για την ποσοτητα. Για να καθαρισεις την παλια, είτε χαρτι υγειας είτε βαμβακι με λιγο καθαρο οινοπνευμα ή αλκοολουχα λοσιον κατα προτιμηση οχι αυτην με αρωμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Arctic ceramique για πάστα γιατι απλώνεται καλυτερα, ειδικα αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια, εχει την ευκολοτερη τοποθετηση.Αν ειναι η πρωτη φορα που αλλαζεις παστα μονος σου φροντισε να ριξεις μια ματια στις οδηγιες χρησης, για την ποσοτητα. Για να καθαρισεις την παλια, είτε χαρτι υγειας είτε βαμβακι με λιγο καθαρο οινοπνευμα ή αλκοολουχα λοσιον κατα προτιμηση οχι αυτην με αρωμα . Η Ceramique πλέον δεν λέει πολλά, έχει κάμποσους βαθμούς παραπάνω από τις τωρινές κορυφαίες. Ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει ανά πάστα και ψύκτρα επίσης, δεν είναι κανόνας το άπλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάϊος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Η Ceramique πλέον δεν λέει πολλά, έχει κάμποσους βαθμούς παραπάνω από τις τωρινές κορυφαίες.Ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει ανά πάστα και ψύκτρα επίσης, δεν είναι κανόνας το άπλωμα.Οτι να'ναι και οτι να'ναι....:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Οτι να'ναι και οτι να'ναι....:worship: It's called testing... Edit: η Gelid είναι καλή, το δείγμα μου όμως δεν φαίνεται να είναι οκ ( είναι πολύ ξηρό αντίθετα με όσα λένε άλλοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 14, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Για θέματα hardware, μόνο στον tom. Απορώ πάντως γιατί εσύ είσαι εδώ και όχι στον "tom"... On topic, μια καλή πάστα κοστίζει 5-10 ευρώ. Υπάρχουν πολλές επιλογές, εγώ έχω ξεχωρίσει: - Arctic Cooling MX-2 (φτηνή και πολύ καλή) - Arctic Cooling MX-4 (ίσως η καλύτερη αλλά πιο ακριβή) - Gelid extreme (πολύ καλή αλλά δυσεύρετη) - Prolimatech PK1 (απ ότι έχω δει έχουν βγει και άλλα μοντέλα, δεν ξέρω τι λένε. Η PK1 πάντως ήταν πολύ καλή και έβγανε και σε πολύ μικρές συσκευασίες που είχαν ~1.5 ευρώ) Λογικά κάτι από αυτές θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 Απορώ πάντως γιατί εσύ είσαι εδώ και όχι στον "tom"...Επειδή εσείς τα επίτιμα μέλη θίγεστε εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 15, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 pk-1 1.5 ευρω και αξιζει τα λεφτα. αψογη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 19, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Γεια σας Θέλω να ρωτήσω περίπου πόσο κάνει να μια καλή πάστα???Και πως πρέπει να καθαρίσω την παλιά από cpu και ψυκτρα??ευχαριστώΗ ψύκτρα που πήρες δεν είχε δικιά της πάστα? Αν είχε και πήρες κάποια coolermaster, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότιείναι αρκετά καλή, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη.Καθαρίζεις την παλιά με βαβμάκι νοτισμένο σε α) καθαρή βενζίνη β) καθαρό οινόπνευμα γ) ξεβαφτικό νυχιών αν δεν έχεις κάτι από τα άλλα δύο. Το γ είναι λίγο risky βέβαια καθώς πολλά έχουν λάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 19, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Για την IC Diamond έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 19, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Η ψύκτρα που πήρες δεν είχε δικιά της πάστα? Αν είχε και πήρες κάποια coolermaster, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότιείναι αρκετά καλή, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη.Καθαρίζεις την παλιά με βαβμάκι νοτισμένο σε α) καθαρή βενζίνη β) καθαρό οινόπνευμα γ) ξεβαφτικό νυχιών αν δεν έχεις κάτι από τα άλλα δύο. Το γ είναι λίγο risky βέβαια καθώς πολλά έχουν λάδι.Η ψυκτρα ειναι της ιντελ για τον 3570κ ε και την παστα την παλια την εβγαλααπο οτι ειχα δει οταν εβαλα την ψυκτρα θελει πολυ λιγοΠαιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 19, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Δεν χρειαζόταν να βγάλεις την παλιά πάστα πάντως για να βάλεις άλλη. Μια χαρά έκανε τη δουλειά της. Γενικά όλα η κουβέντα με τις πάστες και τα πτι-φουρ είναι εντελώς άκυρη για το 99.99999% των χρηστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 20, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Προσεχε εσυ γιατι στο τελος δεν βλεπω να βγαζεις και το καπακι απο τον επεξεργαστη σου (ασχετος εαν δεν βγαινει) . πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 20, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Καλά Θάνο. Μια χαρά βγαίνει το καπάκι από τον επεξεργαστή, αλλά θα το βγάλω στον3770Κ που περιμένω. Σε αυτόν δεν έχει νόημα. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 23, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Πήρα την Arctic Cooling MX-2 με προοπτική να αλλάξω ψύκτρα, αλλά το άφησα για αργότερα. Δεν νομίζω να λήγουν αυτές, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.