Jump to content

thermal paste

chris2

Recommended Posts

το καλη ειναι παντα σχετικο...παρε μια απο τις MX-4, MX-2, gelid extreme, prolimatech pk1 etc

απο τιμη 5-10 ευρω...

τη παλια τη καθαριζεις προσεχτικα με πανι ή χαρτι και καθαρο οινοπνευμα...

Arctic ceramique για πάστα γιατι απλώνεται καλυτερα, ειδικα αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια, εχει την ευκολοτερη τοποθετηση.

Αν ειναι η πρωτη φορα που αλλαζεις παστα μονος σου φροντισε να ριξεις μια ματια στις οδηγιες χρησης, για την ποσοτητα.

Για να καθαρισεις την παλια, είτε χαρτι υγειας είτε βαμβακι με λιγο καθαρο οινοπνευμα ή αλκοολουχα λοσιον κατα προτιμηση οχι αυτην με αρωμα :p.

Arctic ceramique για πάστα γιατι απλώνεται καλυτερα, ειδικα αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια, εχει την ευκολοτερη τοποθετηση.

Αν ειναι η πρωτη φορα που αλλαζεις παστα μονος σου φροντισε να ριξεις μια ματια στις οδηγιες χρησης, για την ποσοτητα.

Για να καθαρισεις την παλια, είτε χαρτι υγειας είτε βαμβακι με λιγο καθαρο οινοπνευμα ή αλκοολουχα λοσιον κατα προτιμηση οχι αυτην με αρωμα :p.

Η Ceramique πλέον δεν λέει πολλά, έχει κάμποσους βαθμούς παραπάνω από τις τωρινές κορυφαίες.

Ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει ανά πάστα και ψύκτρα επίσης, δεν είναι κανόνας το άπλωμα.

Η Ceramique πλέον δεν λέει πολλά, έχει κάμποσους βαθμούς παραπάνω από τις τωρινές κορυφαίες.

Ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει ανά πάστα και ψύκτρα επίσης, δεν είναι κανόνας το άπλωμα.

Οτι να'ναι και οτι να'ναι....:worship:

Για θέματα hardware, μόνο στον tom.

Απορώ πάντως γιατί εσύ είσαι εδώ και όχι στον "tom"...

On topic, μια καλή πάστα κοστίζει 5-10 ευρώ. Υπάρχουν πολλές επιλογές, εγώ έχω ξεχωρίσει:

- Arctic Cooling MX-2 (φτηνή και πολύ καλή)

- Arctic Cooling MX-4 (ίσως η καλύτερη αλλά πιο ακριβή)

- Gelid extreme (πολύ καλή αλλά δυσεύρετη)

- Prolimatech PK1 (απ ότι έχω δει έχουν βγει και άλλα μοντέλα, δεν ξέρω τι λένε. Η PK1 πάντως ήταν πολύ καλή και έβγανε και σε πολύ μικρές συσκευασίες που είχαν ~1.5 ευρώ)

Λογικά κάτι από αυτές θα βρεις :)

Γεια σας

Θέλω να ρωτήσω περίπου πόσο κάνει να μια καλή πάστα???

Και πως πρέπει να καθαρίσω την παλιά από cpu και ψυκτρα??

ευχαριστώ

Η ψύκτρα που πήρες δεν είχε δικιά της πάστα? Αν είχε και πήρες κάποια coolermaster, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι

είναι αρκετά καλή, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη.

Καθαρίζεις την παλιά με βαβμάκι νοτισμένο σε α) καθαρή βενζίνη β) καθαρό οινόπνευμα γ) ξεβαφτικό νυχιών αν δεν έχεις κάτι από τα άλλα δύο. Το γ είναι λίγο risky βέβαια καθώς πολλά έχουν λάδι.

Η ψύκτρα που πήρες δεν είχε δικιά της πάστα? Αν είχε και πήρες κάποια coolermaster, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι

είναι αρκετά καλή, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη.

Καθαρίζεις την παλιά με βαβμάκι νοτισμένο σε α) καθαρή βενζίνη β) καθαρό οινόπνευμα γ) ξεβαφτικό νυχιών αν δεν έχεις κάτι από τα άλλα δύο. Το γ είναι λίγο risky βέβαια καθώς πολλά έχουν λάδι.

Η ψυκτρα ειναι της ιντελ για τον 3570κ

ε και την παστα την παλια την εβγαλα

απο οτι ειχα δει οταν εβαλα την ψυκτρα θελει πολυ λιγο

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δεν χρειαζόταν να βγάλεις την παλιά πάστα πάντως για να βάλεις άλλη. Μια χαρά έκανε τη δουλειά της. Γενικά όλα η κουβέντα με τις πάστες και τα πτι-φουρ είναι εντελώς άκυρη για το 99.99999% των χρηστών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.