enialis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Καλησπέρα,λοιπόν,έχουμε και λέμε:case: antec 900mb: asus maximus v formulacpu: i7 3770kram: corsair vengeance 8giga 1886mhz( high profile κουμπωμένες στα 2-4 slots)Όσο το καλοκαιράκι πλησιάζει,τόσο το stock intel cooler-ακι πρέπει να αλλαχτεί επιτέλους.Τα υποψήφια cooler-ακια (εντελώς ειρωνικά) είναι τα εξής:1.Prolimatech Megahalems Black ( Megahalems Black Series | Prolimatech )2.Thermalright SilverArrow SB-E Extreme ( Ultimate CPU Cooling Solutions! Thermalright )3.Corsair H80i ( Hydro Series )οι απορίες μου είναι οι εξής:1)τα 2 πρώτα θα κουμπώνουν στην μητρική χωρίς να χάσω κάποιο slot απο μνήμες ή λογω του waterblock fusion της mb?2)αξίζει υδρόψυξη ή αερόψυξη όσο αφορά θερμοκρασίες/θόρυβος?3)επειδή έχω κολλήσει με την Thermalright SilverArrow SB-E Extreme , ας βρεθεί κάποιος να μου πει πως θα κουμπώνει σωστά,έστω κ με μεταφορά του μπροστινού ανεμιστήρα στην πίσω πλευρά...Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Πάρε μια Hydro series corsair να κάνεις δουλειά σου, με τις άλλες δυο αμφιβάλω αν θα μπουν οι μνήμες σου. Στην thermalright δεν μπαίνουν σίγουρα, στην prolimatech μπορεί και να μπαίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enialis Μάϊος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Απο θόρυβο πώς πάει? Εχω ακούσει για πολλά παράπονα γενικά αλλά όχι για την συγκεκριμένη υδρόψυξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.