gbdanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Φέτος θα κάνουμε την γλώσσα προγραμματισμού C και δεν έχω ιδέα από C Έχει κανένας σημειώσεις από την γλώσσα προγραμματισμού C ; Είναι δύσκολη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αν εχεις ιδεα απο καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου τοτε σε θα σου ειναι προβλημα.Το θεμα ειναι να ξερεις να δημιουργησεις τον αλγοριθμο.Σε ποια σχολη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Πάω στο ΤΕΕ τρίτη τάξη . πέρσι κάναμε Pascal Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 κανεις ξέρει απο C plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Η C δεν είναι κάτι δύσκολο σα γλώσσα, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο θα εμβαθύνει ο καθηγητής σου. Αν μείνει σε blocks, μεταβλητές και πίνακες είσαι οκ, αλλά αν μπει σε pointers, dynamic memory allocation και δομές δεδομένων θεώρησε ότι σφίγγουν οι κώλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 υπάρχει καμία συμείωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Ξερω εγω.....αλλα δε θυμαμαι και πολλα πραγματα! Το εκανα πρωτο εξαμηνο!! Παντως ξεκινα ετσι... #include<stdio.h> main( ) { . . program . } τυπωνεις με το printf("....."); διαβαζεις με το scanf("%d",&i); οπου ι ακεραιος Γενικα μη σε πρηζω,ειναι ευκολη γλωσσα...αρκει βεβαια να ξερεις βασικα στοιχεια προγραμματισμου...ψευδοκωδικα,διαγραμματα ροης κ.α Σημειωσεις εχω αλλα ειναι συγκεκριμενα πραγματα,καλυτερα να παρεις κανα βιβλιαρακι και εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μπές σε καμιά μηχανή αναζήτησης και θα βρείς άπειρες σημειώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Κάτι που να είναι απλό και βασικό για την C όχι τα π@λουκια και τα τρελά Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 http://dtps.unipi.gr/index.php?page=classes&class=58⊂=classes_subject&subject=94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Χίλια ευχαριστώ ρε μεγάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Καλό κουράγιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ C ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.