hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Ηello,Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να πάω για μια ημέρα στις Σπέτσες και αναζητώ τον οικονομικότερο τρόπο μετάβασηςΟι επιλογές που έχω σκεφτεί είναι δύο μέχρι στιγμής: 1. Πειραιάς - Σπέτσες ακτοπλοϊκώς 1. Μοσχάτο - Γαλατάς/Πόρος με το αμάξι και από εκει με το ιπτάμενο μέχρι τις ΣπέτσεςΥπάρχει κάποια άλλη επιλογή; Κάποιος που έχει πάει να δώσει καμια ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 κολύμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 ναι, ξέχασα να διευκρινήσω **θέλω να φτάσω ολόκληρος και να ζω** Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 αν μενεις αθηνα σε συμφερει καραβι.. με το οχημα θα κανεις πολλες ωρες ..εκτος αν εχεις μηχανη οπότε ο παλιος επιδαυρου και μετα ο καινουριος μεχρι γαλατα αξιζει την ταλαιπωρια... εγω πηγα με αυτοκινητο μεχρι Γαλατα και μετα με σκουτερ που νοικιασα στο νησι ειχα παει εδω οι καρεκλες δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,πανε 3 χρονια απο τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Δεν με πειράζει καθόλου η διαδρομή με το αυτοκίνητο. Το εξοχικο μου ειναι στην Καλλονή (λιγο πριν το Γαλατά δηλαδή) και την ξερω πολύ καλά. Έχω την αίσθηση οτι με το αμαξι και μετά από τον Πόρο με ιπτάμενο βγαίνει πιο φθηνά, έτσι δεν εινα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 πορος σπετσες 15 ευρω και πανω απο μια ωρα να πας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάϊος 13, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Δε δικαιούσαι φοιτητικό; Με hellenic seaways έχεις 35% έκπτωση στο εισιτήριο και σου βγαίνει ~45ευρώ πήγαινε/έλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάϊος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Επίσης μπορείς να πας οδικώς μέχρι το Πόρτο Χέλι (περίπου 175 χιλιόμετρα εξαιρετικής διαδρομής από άποψη τοπίου) και έπειτα χρειάζεσαι 2€ και 20 λεπτά από τον χρόνο σου για να πας με το καΐκι. (Εναλλακτικά 15€ και 5 λεπτά από το χρόνο σου για το θαλάσσιο ταξί!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2013 Νομιζω γλιτωνει λιγη θαλασσια διαδρομη αλλα και €, αν παρει καικι απο την Κοστα.Δες και εδω...::: ::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.