Jump to content

Ποιός ειναι ο φθηνότερος τρόπος μετάβασης στις Σπέτσες ;

hayabusa

Recommended Posts

Ηello,

Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να πάω για μια ημέρα στις Σπέτσες και αναζητώ τον οικονομικότερο τρόπο μετάβασης

Οι επιλογές που έχω σκεφτεί είναι δύο μέχρι στιγμής:

1. Πειραιάς - Σπέτσες ακτοπλοϊκώς

1. Μοσχάτο - Γαλατάς/Πόρος με το αμάξι και από εκει με το ιπτάμενο μέχρι τις Σπέτσες

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή;

Κάποιος που έχει πάει να δώσει καμια ιδέα ;

αν μενεις αθηνα σε συμφερει καραβι..

με το οχημα θα κανεις πολλες ωρες ..εκτος αν εχεις μηχανη οπότε ο παλιος επιδαυρου και μετα ο καινουριος μεχρι γαλατα αξιζει την ταλαιπωρια...

εγω πηγα με αυτοκινητο μεχρι Γαλατα και μετα με σκουτερ που νοικιασα στο νησι ειχα παει εδω

DSC01328.jpg

οι καρεκλες δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,πανε 3 χρονια απο τοτε...

Δεν με πειράζει καθόλου η διαδρομή με το αυτοκίνητο. Το εξοχικο μου ειναι στην Καλλονή (λιγο πριν το Γαλατά δηλαδή) και την ξερω πολύ καλά.

Έχω την αίσθηση οτι με το αμαξι και μετά από τον Πόρο με ιπτάμενο βγαίνει πιο φθηνά, έτσι δεν εινα ;

Επίσης μπορείς να πας οδικώς μέχρι το Πόρτο Χέλι (περίπου 175 χιλιόμετρα εξαιρετικής διαδρομής από άποψη τοπίου) και έπειτα χρειάζεσαι 2€ και 20 λεπτά από τον χρόνο σου για να πας με το καΐκι. (Εναλλακτικά 15€ και 5 λεπτά από το χρόνο σου για το θαλάσσιο ταξί!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.