Jump to content

Bitfenix Led Lights

The Spirit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να βάλω κάποια leds στο pc και έχω την εξής απορία.

Τι ακριβώς θα χρειαστώ και πως θα τα συνδέσω?

Είδα στο e-shop ότι έχει φέρει τα bitfenix E-SHOP.GR: LIGHTS αλλά δεν έχω ιδέα τι θα χρειαστώ απ αυτά τα προϊόντα. Περιμένω τη βοήθειά σας.

Το κουτί που έχω είναι αυτό THERMALTAKE VN300M1W2N CHASER MK-I FULL TOWER BLACK - - CASES -

Καλησπέρα. Θα ήθελα να βάλω κάποια leds στο pc και έχω την εξής απορία.

Τι ακριβώς θα χρειαστώ και πως θα τα συνδέσω?

Είδα στο e-shop ότι έχει φέρει τα bitfenix E-SHOP.GR: LIGHTS αλλά δεν έχω ιδέα τι θα χρειαστώ απ αυτά τα προϊόντα. Περιμένω τη βοήθειά σας.

Το κουτί που έχω είναι αυτό THERMALTAKE VN300M1W2N CHASER MK-I FULL TOWER BLACK - - CASES -

τι ακριβως θες να βαλεις λεντοταινια ;

εγω ειχα παρει αυτη του 1 μετρου απο το e-world βγαινει και σε 2 μετρα και απο χρωματα (μπλε-κοκκινο-πρασινο)

τωρα απο ρευμα χρειαζεται μονο ενα μολεχ απο το τροφοδοτικο και κουμπωνει σαν καρτα γραφικων και εχει αναμα-σβησιμο και 2 σκαλες φωτεινοτητας!!

ΝΖΧΤ CB-LED10-BU 12 Blue LED

largethumbimage1.jpg

Ναι σαν και αυτό που μου έδειξες. Με ποιον τρόπο την κολλάς αυτήν την ταινία στο εσωτερικό του κουτιού?

Ναι σαν και αυτό που μου έδειξες. Με ποιον τρόπο την κολλάς αυτήν την ταινία στο εσωτερικό του κουτιού?

ειχε μεσα στη συσκευασια μικρα πιαστρακια με αυτοκολητακια 5-6 αν θυμαμαι καλα !!!

Ωραία σε ευχαριστώ. Αυτό θα παραγγείλω γιατί είδα και κάποια άλλα προϊόντα που με ενδιαφέρουν και είναι ευκαιρία.

Δε το ήξερα το site αυτό και φαίνεται αρκετά καλό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.