dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Χρειαζόμαστε στο γραφείο μου έναν εκτυπωτή (κατά προτίμηση laser) που να έχει μια σχετικά σωστή απόδοση στα χρώματα αλλα να παίρνει και μέχρι και 200gr χαρτί A4και να μην μασάει σε ψιλοποσότητες όπως 100 εκτυπώσεις σε μια μέρα.τώρα έχουμε τον HP Color LaserJet CP3505 αλλα πλέον μετά από 3 χρονια τα έχει ψιλοφτύσει, επίσης και τα χρώματα του είναι ότι νάνε. στα υπόλοιπα μας καλύπτει(επίσης πρέπει να υποστηρίζει δίκτυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Τι εκτυπώσεις κάνετε; Offset ή ψηφιακές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 γραφείο ρέει, το χρησιμοποιούμε για να τυπώνουμε κάτι διπλώματα τις πλακας και κάποια ψιλοδοκίμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Έχω καιρό να δω τιμές, αλλά δες αυτή την κατηγορία (όχι εν ανάγκη το συγκεκριμένο μοντέλο)Konica Minolta magicolor 7450 II Office Color Printers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Έχω καιρό να δω τιμές, αλλά δες αυτή την κατηγορία (όχι εν ανάγκη το συγκεκριμένο μοντέλο)Konica Minolta magicolor 7450 II Office Color Printers.καλή φάση φαίνεται, αλλα δυστυχώς στο ελλαδιστάν δεν το βρίσκω στο skroutz, επίσης νομίζω πως θα υπάρχει ένα A πρόβλημα στην εύρεση toner για αυτούςα! και κάτι ακόμα, αυτόματο ντούμπλεξ είναι ένα μεγάλο + Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 15, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2013 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 bump2 γιατί μέχρι δευτερα πρέπει να αποφασίσω τι να πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Toν έχω εδώ και κανένα χρόνο, πολύ ευχαριστημένος.CLP-620ND Colour Laser Printer - SAMSUNG UK - OVERVIEWSamsung CLP-620ND | Skroutz.grΑπο Πλαίσιο τον είχα πάρει, ανταλλακτικά βρίσκω εύκολα για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 20, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Toν έχω εδώ και κανένα χρόνο, πολύ ευχαριστημένος.CLP-620ND Colour Laser Printer - SAMSUNG UK - OVERVIEWSamsung CLP-620ND | Skroutz.grΑπο Πλαίσιο τον είχα πάρει, ανταλλακτικά βρίσκω εύκολα για την ώρα.από χρώματα πως τα πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 21, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 Koντά στα επίπεδα του 4650 που είχα πριν.Φέρε χαρτί κ έλα κάνα μεσημέρι να τυπώσεις αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 21, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 με κάλυψε ο φίλος από πάνω super.οποτε ((λύθηκε)) η αναζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.