therock Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Ψαχνω κατι σαν εφαρμογη, οπου οτι υπαρχει στο windows clipboard να υπαρχει και διαδικτυακα ωστε να εχω προσβαση σε αυτο απο αλλο υπολογιστη, ειτε τοπικα ειτε μεσω ιντερνετ. Αλλα θελω να γινεται χωρις υπερπροσπαθεια, στο να μπαινω σε καποια σελιδα και να κανω πολλες κινησεις. Ας πουμε εχω αντιγραψει ενα κειμενο? Να μπορω να το κανω paste με ενα δικτυακο υπολογιστη, ή να μεταφερεται στο lcipboard αυτουνου. Ακομα και αν εχω κανει copy καποιο αρχειο, να μεταφερεται στο clipboard του αλλου υπολογιστη. Αυτο μπορει να γινει με καποιο τροπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 VNC:triniti::big_boss: σε μια έκδοση που έχω δεν θυμάμαι πια σε κάτι μεταφορές μεγάλων αρχείων δεν τις έκανε σωστά έδειχνε δλδ ότι τις έκανε σε μερικά δευτερόλεπτα έτσι έβαλα μετά έναν ftp server και όλα μέλι γάλα αλλά για text δεν τίθεται θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.