ngt Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2013 Καλησπερα εγινα κ εγω κατοχος ενος ZTE V970. Στο θεμα μας ! Υπαρχουν στιγμες που τσακωνω το κινητο, συνηθως μετα απο ενεργοποιηση του WiFi -> μετα απενεργοποιηση και κλειδωμα του κινητο, αν τυχει και το αφησω μονο του μετα απο αυτο, αρχιζει και καταναλωνει τη μπαταρια λες και τρεχει καποια απαιτητικη εφαρμογη στο background, η πιο κραυγαλεα περιπτωση ειναι προχθες πρριν πεσω για υπνο, παω για υπνο και μπαινω wifi να δω αν μου ηρθε κανα μυνημα σε face, video, gmail κλπ. Μεσα σε 2 λεπτα το κλεινω το wifi και κλειδωνω και κινητο και τη πεφτω, την επομενη μερα δεν ασχοληθηκα μαζι του μεχρι το απογευμα, οπου βλεπωδεν ανοιγει το κινητο ! Ωχ λεω, το μυριστικα οτι αρχισε να μου ρουφαει τη μπαταρια απο εχθες. Το βαζω φορτιση, και βλεπω τα κλασσικα, καποια εφαρμογη μου τραβαει ενεργεια σαν τρελη οταν ειμαι offline απο νετ. Ιδου ενα snapshot απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Μήπως το αφήνεις σε μέρος χωρίς σήμα;#Sent from my Amstrad CPC6128# Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Μάϊος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Το αφηνω διπλα στο κρεβατι μου π.χ. εχθες που πηγα θηβα και το αφησα μονο του εκει σε μιαμιση μερα πηγε στο 85% που ειναι η κανονικη του καταναλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 ΞΕκαθαρα θεμα σηματος/radio interface. Δοκιμασε να το πας 2g μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Μάϊος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 Ειναι ρυθμισμενο στο G παντα. Απλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το κανει οταν μπω με wifi, και το σβησω γρηγορα. Νομιζω οτι το κανει πιο πολυ μετα που εβαλα το FAcebook application. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.