Hara 3612 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2013 Καλησπέρα! Πρόσφατα άλλαξα τα Windows και από XP έβαλα Windows 8. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το να βρω τα παλιά μου αρχεία εκτός από αυτά που είχα κρύψει σε φακέλους μέσα από τις ιδιότητες όσο είχα Windows XP. Ξέχασα να τα ξεκλειδώσω πριν αλλάξω Windows με αποτέλεσμα ό,τι και να κάνω να μην μπορώ να τα δω με τα Windows 8 γιατί δεν υπάρχει ο παλιός μου χρήστης στο pc και δημιούργησα καινούργιους. Είμαι administrator και επέλεξα και μέσω της "Προβολής" να φαίνονται τα κρυμμένα αρχεία αλλά και από τη καρτέλα ασφαλείας πατώντας πάνω στους φακέλους και κάνοντας "Αλλαγή" κτλ αλλά δεν με αφήνει!! Έτσι έχω πολλά κρυμμένα αρχεία που τρώνε χώρο στο δίσκο μου και δεν μπορώ να τα διαχειριστώ! Κατέβασα το "Unlocker" από το Insomnia αλλά μπορούσα απλά να δω τα αρχεία μου, όχι να τα μετακινήσω ή να τα διαγράψω. Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε ;;
akilleas Μάϊος 13, 2013 #3 Μάϊος 13, 2013 Να μπουτάρεις με το GParted magic.Τα βρίσκεις και τα κάνεις ότι θέλεις.#Sent from my Amstrad CPC6128#
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.