Jump to content

GTX 680 Lightning VS 7970 Lightning

SpirosKGR

Recommended Posts

[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION]

Απογοητεύμενος από τους drivers της πράσινης και θα πας στης κόκκινης;;;;:suicide2:

Format έκανες να περάσεις του τελευταίους official; SLI και πάνε νερό, αποκλείεται σε μία κάρτα να έχεις πρόβλημα.

Φορμάτ δεν έχω χρόνο να κάνω λόγω πανελλαδικών.

σπυρο τα χουμε πει αν δεν κανεις μια φρεσκια εγκατασταση σε ενα δισκακο η σε ενα παρτισιον με μονο του το παιχνιδι για καθαρη δοκιμη για αποφυγη αλλων διενεξεων δουλεια δε θα γινει και τζαμπααααα θα τυρανιεσαι ψαχνοντας τη λυση με αγορες κλπ !!!

σπυρο τα χουμε πει αν δεν κανεις μια φρεσκια εγκατασταση σε ενα δισκακο η σε ενα παρτισιον με μονο του το παιχνιδι για καθαρη δοκιμη για αποφυγη αλλων διενεξεων δουλεια δε θα γινει και τζαμπααααα θα τυρανιεσαι ψαχνοντας τη λυση με αγορες κλπ !!!

Νίκο το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος κι επίσης πρέπει να κάνω αλλαγή και του κουτιού + το ότι δεν πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα, σύμφωνα με τις αντιδράσεις χρηστών στο forum της nvidia.

Νίκο το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος κι επίσης πρέπει να κάνω αλλαγή και του κουτιού + το ότι δεν πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα, σύμφωνα με τις αντιδράσεις χρηστών στο forum της nvidia.

σπυρο 1 ωρα δουλεια ειναι δεν ειναι λειτουργικο και παιχνιδι !! κοψε ενα κομματι απο το δισκο η εναν παλιο δε εχεις ; :hi:

τοση ωρα που γραφεις θα τα ειχες περασει:hmm:

:offtopic2:[MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Μου φαίνεται βρήκες ευκαιρία πάλι για πράσσινες διαφημίσεις και κόκκινες δυσφημίσεις :offtopic2:

Εγώ στη θέση σου θα έμενα με την 670, εξάλλου δεν είναι reference, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν καίγεσαι και έχεις το ρευστό όπως είπε και ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ψάξε για κανά μεταχειρο τιτάνα σε λίγο καιρό.

:offtopic2:[MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Μου φαίνεται βρήκες ευκαιρία πάλι για πράσσινες διαφημίσεις και κόκκινες δυσφημίσεις :offtopic2:

Εγώ στη θέση σου θα έμενα με την 670, εξάλλου δεν είναι reference, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν καίγεσαι και έχεις το ρευστό όπως είπε και ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ψάξε για κανά μεταχειρο τιτάνα σε λίγο καιρό.

Θα σκεφτώ για ΤΙΤΑΝ , αν γίνει κάνα θαύμα και δω καμία καλή αγγελία , 150-180 ευρώ έχω στην άκρη και όσο πουληθεί η 670 .

7970 ghz edition.. γιατι το βαζεις για να μας πεισεις οτι ειναι πιο δυνατη?

για ποιες αναλυσεις μιλαμε που εκλανε η κλειδωμενη 680 σου:hehe:? (αν είναι καλή εκδοση ξεκλειδωτη 670 κάποια EVGA:hehe:) μου αρεσει που λες να μην παραπληροφωρουμε τον κοσμο

οι δικες σου οι μετρησεις ειναι πιο εγγυρες και αξιοπιστες απο τις δικες μας

εδω υπαρχουν ατομα που παιζανε σε 3μονιτορ με 680 και κανανε το λαθος να βαλουν την βουβουζελα σου και την επομενη μερα την(τις)πεταξαν απο το παραθυρο,μαζι τους κι εγω

σταματα να μασας την καραμελα με το +1g διοτι δεν την σωζει ....εκει που τρωει Χ η μια τρωει Χ κι αλλη

Αν δεις σε όλα τα έγκυρα site/forum δείνουν μεγάλο avandage στην 7970 κυρίως λόγω της απόδοσης τιμής...

και της τρομερά ανώτερης επεξεργαστικής μηχανής που εχει ο πυρήνας της 7970 σε σχεση με την 680..Εγώ που μόνο games παίζω στο pc και δεν ασχολουμε με rendering/video editing/και γενικά σχεδιαστικές επεξεργασίες η nvidia με CUDA μου ειναι απλά αχρηστη συν του οτι εκενε 150 ευρώ παραπάνω τα οποία έχασα οταν την πούλησα εστω και αν αηταν καρτα ουτε 2 εβδομάδων....Και οι 2 είναι τούμπανες κάρτες παίζουν απροβλημάτιστα πάρα πολλά παιχνίδια....επίσης θα σου πώ πως οτι λένε για 7950 vs 7970 λένε και για 670 vs 680 οτι η 7950 με λιγο overclock πατάει την 7970 όπως και η 670 σχεδόν χωρίς Overclock γίνεται 690!!!!ουτε καν 680...Οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα εγώ την πήρα και δεν μου άρεσε ο΄πως πολύ σωστά λές φίλος πήρε 7970 περιπου πριν 8 μήνες αν θυμαμε που οι drivers ths ati ηταν για τον Π@@@@@ο και πραγματικά ηταν ετοιμος να την στήλει εξω απο το παραθυρο..οπότε την εδωσε και πηρε 680....Γούστα είναι αυτά....:banging:

διαβασε λίγο καλυτερα και μην επικεντρώνεις εκει που σε συμφαίρει.....''επίσης θα σου πώ πως οτι λένε για 7950 vs 7970 λένε και για 670 vs 680 οτι η 7950 με λιγο overclock πατάει την 7970 όπως και η 670 σχεδόν χωρίς Overclock γίνεται 690!!!!ουτε καν 680..''

αυτό ακριβώς έγραψα οχι οτι εγω πιστευω πως η 670 γίνεται 690 αλλα πολλά φιλαρακια σου απο το πράσινο στρατοπαιδο που έχουν 670 αυτό θα σου πουν...Τέλοςπάντον το thead του παιδιού είναι για να τον διαφωτίσουμε ποια καρτα να πάρει και ο καθένας λέει την εμπειρία του..εγω ξαναλέω και οι 2 ειναι πολύ δυνατές απλά η 7970 έχει ενα τικ παραπάνω δυνατοτητες και ειναι 150 ευρώ φθηνότερη.αυτό τιποτα παραπάνω τιποτα παρακάτω..και είχα την συγκεκριμένη Msystems.gr - Προϊόντα - Asus GTX 680-DC2T-2GD5 2GB με top bios....κι όμως με απογοήτευσε

διαβασε λίγο καλυτερα και μην επικεντρώνεις εκει που σε συμφαίρει.....''επίσης θα σου πώ πως οτι λένε για 7950 vs 7970 λένε και για 670 vs 680 οτι η 7950 με λιγο overclock πατάει την 7970 όπως και η 670 σχεδόν χωρίς Overclock γίνεται 690!!!!ουτε καν 680..''

αυτό ακριβώς έγραψα οχι οτι εγω πιστευω πως η 670 γίνεται 690 αλλα πολλά φιλαρακια σου απο το πράσινο στρατοπαιδο που έχουν 670 αυτό θα σου πουν...Τέλοςπάντον το thead του παιδιού είναι για να τον διαφωτίσουμε ποια καρτα να πάρει και ο καθένας λέει την εμπειρία του..εγω ξαναλέω και οι 2 ειναι πολύ δυνατές απλά η 7970 έχει ενα τικ παραπάνω δυνατοτητες και ειναι 150 ευρώ φθηνότερη.αυτό τιποτα παραπάνω τιποτα παρακάτω..και είχα την συγκεκριμένη Msystems.gr - Προϊόντα - Asus GTX 680-DC2T-2GD5 2GB με top bios....κι όμως με απογοήτευσε

και κλειδωμενη:hehe: να τανε, παλι πιο γρηγορη θα ηταν αυτη που ποσταρεις

perfrel_1920-8_zpsb127461e.gif

επιπλεον επικεντρονομαι σε αυτα που γραφεις

670 σχεδόν χωρίς Overclock γίνεται 690!!!!ουτε καν 680..''(δεν εχω ακουσει/διαβασει ποτε κανεναν να ισχυριζεται αυτο το πραγμα)

δικα σου δεν ειναι αυτα??

Δημοσίευση 25 April 2013 - 09:10 AM

Πήγαινε καλύτερα σε 7970.....αποδοση/τιμή.....τιποτα παραπάνω....σκέψου

680 κοντράρεται με μια πολυ καλά χρονισμένη 7950....έλεος...εχω χάσει πάσα ιδεα

για την nvidia.....ενα σωρό χρήματα μονο και μονο για το brand..τα

πολυδιαφημιζομενα cuda κλπ κλπ δεν εχω δει κάποιο game να τα δουλεύει προς το

παρόν...το battlefield πάλιοσε 3χρονών παιχνίδι είναι οπότε τα benchmarks δεν

ειναι πλέον οτι ποιο αντιπροσωπευτικό...ψάχνω πάνω απο 1 μήνα κατέληξα να μην

πάρω τιποτα και να περιμένω την νέα σειρά...

http://videocardz.co...ations-analysis

http://www.amd.com/u...0-series.aspx#3

αν θες να σώσεις κάτι θα σου έλεγα να περιμένεις ή να πάρεις την 7970 αν

θα υπάρχει πλέον σε stock τουλάχιστον με ενα 50 ευρω κάτω...σκέψου να πάρεις και

μετα απο κανα μηνα η τιμή να φθάσει στα πατώματα..τι κάνεις;;;

αστα δικοπο μαχαίρι...εγω γι αυτο δεν πάω σε αγορά...

kyr

μην μου πεις οτι μετα απο ολα αυτα που εγραψες, πηγες την επομενη μερα και πηρες την πιο ακριβη 680,και εκανες ολα αυτα που ειπες για να καταληξεις στο ιδιο συμπερασμα

"ειναι γελιο να δεινεις συμβουλες απο εδω και απο κει χωρις να εχεις εμπειρια με καμια απο τις δυο καρτες"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.