fuz10n Μάρτιος 30, 2014 Author #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 τωωωωρα πολυ αργα :Ρ δεν εχει προβλημα παντως. στα 0db το pc (λεμε τωρα, δε ξερω ποσο παραγουν οι scythe στα 7V παντως δεν ακουγονται) και δε κολλαει ποτε. σταθερες θερμοκρασιες κλπ. δε βρισκω λογο να αλλαξω κατι πλεον για βελτιωση θερμοκρασιων. οποτε επειδη ειναι πιο ωραιο ετσι το τροφοδοτικο θα παραμεινει. ο ανεμιστηρας του δεν ανοιγει ποτε παντως. τωρα αν χαλασει στα επομενα 5 χρονια εχει εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 25, 2014 Author #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 Με μόλις 165 ευρω στην πόρτα, ηρθε σημερα απο γερμανια το δευτερο θηριο (7970), μεταχειρισμενο και REFERENCE ως συνηθως! αψογη κατασταση. Ο γερμαναρας περιελαβε και cd με αγνωστο περιεχομενο, μπορει να ειναι τιποτα σχετικα με την τροικα οτι του χρωσταω λεφτα οποτε το πεταμε με τη μια. Πρόχειρη δουλεια να βγουν τα νουμερα και μετα τακτοποιουμε.... βεβαια θα χουμε κι αλλα εξοδα ως γνωστον εδω (εξου και το reference board παλι). ο νοων νοειτο. Και ενταξει τωρα το τρομερο... δεν εχω crossfire bridge. Το πεταξα δε ξερω. Μεγαλη ξενερα, δεν υπηρχε και πουθενα εδω κοντα μαγαζι να εχει, θα περιμενω αυριο να μου φερει ενας στη δουλεια! to be continued. Θα ποσταρω και fraps απο crysis3, farcry3, assetto corsa ολα φουλ εννοειται και θα γινει και αναφορα στο και καλα επισκευασμενο frame pacing της amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 25, 2014 #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 άψογος!!ιδέα = backplate για τις καρτουλες!! (ίσως και σε λευκό χρώμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούνιος 26, 2014 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Καλά ρε συ πέταξες το cd του ανθρώπου έτσι απλά, χωρίς να δεις καν τι έχει μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 26, 2014 Author #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 το χω εκει ακομα μηπως εχει τιποτα η καρτα και φαει επιστροφη :Ρ αλλα δε βλεπω να το βαζω σε drive τελικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 26, 2014 Author #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 να μαστε. το κακο ειναι οτι ειναι 925mhz αυτη και η προηγουμενη μου GE. δοκιμασα να βαλω 960 πχ με 20% Power και τρελαθηκε στα artifacts. τεσπα. νομιζα ηταν ιδιες ολες οι 7970? και εδω θα βαλω μια πριν και μια μετα στην ιδια σκηνη περιπου... στο crysis να πω την αληθεια δε ξερω τι εγινε δουλεψε με την 5η που ανοιξα το παιχνιδι. ειχα τα ιδια ακριβως fps και ξαφνικα επιασε τα διπλα... και μαλλον το κανε με pause και resume και οχι restart ολο. τεσπα. assetto corsa οχι μονο δε δουλευει, αναβοσβηνει και περιεργα η οθονη: φαρ κρυ με τη μια. επισης εβαλα και παιχνιδι απου μου παιζαν με 144, τωρα παλι 144 πιανουν και ειλικρινα δε με ενοχλει αν υπαρχει καποιο frame pacing..... ειναι παλι τερμα ομαλη η εικονα. αν θελει κανεις να τρεξω κατι αλλο ας το πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 25, 2014 Author #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 φτωχια μαυρη, μετα απο διακοπες δε περισσευουν λεφτα για full vga block παλι. οποτε ψαχνουμε στο υπογειο και βρισκουμε ενα ξεχασμενο απο το χρονο EK SUPREME LTC CSQ. Δυστυχως μη επινικελωμενο. Κοπηκαν οι περιττές ακρες και μονταριστηκαν λιγο οι βιδες και η πλακα για να μπει ωραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 25, 2014 Author #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Συνεχίζουμε.... βρήκα 2 τελευταία γωνιακά ρακοράκια. Λίγο διαγωνίως οι βιδες, αλλά μια χαρά θα ταιριαξει... Επισης παλι καλα οι φτηνιαρηδες στη sapphire βαλανε καποια σιδερα απο δω κι απο κει για μνημες και vrm. Παλι χαλια κλοκαρε αλλα τεσπα. Εμπρος καλό μας liquid ultra: ΟΚ. Βρήκα και τα απαραίτητα περισσευούμενα, φύγαμε για πανω: Σε περιπτωση που το silent δε κατεβάζει θερμοκρασίες σ ολα φτα, υπάρχει και η παλιοκαραβάνα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 25, 2014 Author #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ξεκιναμε σιγα σιγα. Κατακοκκινο πεντακαθαρο το υγρο, αλλα σε οσους ελεγα οτι δε βαφουν αυτοι οι σωληνες..... λαθος. Και η αλλαγή στα γρήγορα: Κλασική μέθοδος γεμίσματος: Κάπου εδω δυστυχώς δεν ξερω το λογο αλλα η δευτερη καρτα μετα το μπλοκ δεν αναγνωριζεται καθολου απο το συστημα. Οπως βλεπετε και στη φωτο, αν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο crossfire δειχνει μονο μια στο χ8 και αν βγαλω τη δευτερη δειχνει μια στο χ16 κανονικα. Μπουταρει με τις 2, αλλα δε τις βλεπει πουθενα ουτε στα windows πλεον... δε ξερω τι μπορει να εγινε, να ραγισα καμια πλακετα/πυρηνα απο το σφιξιμο? να χαλασα καπου τη δευτερη Pcie θυρα? μονο με τραμπες θα βρω ακρη. Αν εχει καποιος καμια ιδεα ας την πει πλζ. επισης εχω κατι κουλα θεματα με drivers crashing κλπ και μαυρα τετραγωνα στην οθονη εδω και κατι μερες μετα απο κατι oc & benchmark, δε ξερω παιζει να θελει και κανα φορματ. πληροφοριακα ολα φτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 26, 2014 Author #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 το προβλημα βρεθηκε.... ελπιζω να μην ψηθηκε. ρημαδι πως το βγαζω αυτο τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 26, 2014 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ω ρε γμτ κακή φάση. Κουράγιο.Παίζει η κάρτα να είναι οκ. Αλλά είναι μανίκι να τα βγάζεις, ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 26, 2014 Author #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 η ιστορια ελαβε τελος :ρ στην προσπαυεια να το βγαλω εξυσα πυρηνα και κατι πραματακια εκει, την εβαλα στο pc με τη στοκ ψυκτρα, την εβλεπε στο bios αλλα στα windows κολλαγε ολο. ουτε μονη της ποσταρει.παμε γι αλλη. κριμα με λιγο υπομονη θα την εσωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 27, 2014 Author #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 οι ατυχιες συνεχιζονται. ευτυχως ειναι καλοκαιρι και ειχαμε μαζεψει τις φλωκατες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 27, 2014 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Πωωωωωω.. Κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Σεπτέμβριος 5, 2014 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Να υποθέσω ήταν απ' το res; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 5, 2014 Author #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 ξεχασα την αντλια στο 5 οταν το ξαναγεμιζα, και στην εξοδο της που εχω ενα fitting για να κατεβασω απο 16 σε 13 σωληνα μαλλον επειδη δεν ειναι πολυ σφιχτο εφυγε απο κει απο την πιεση! ευτυχως δε χαλασε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 6, 2014 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Κρίμα αλλά φάνηκες τυχερός μέσα στην ατυχία σου που δεν έπαθε ζημιά το σύστημα.Αυτό το Liquid Ultra είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 απο οτι εχω διαβασει ναι ειναι.. για καποιο λογο μ αρεσει πολυ αυτη η παστα. νομιζω οταν διαλεγα ειχα δει διαφορα συγκριτικα και ηταν κορυφαιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Σεπτέμβριος 7, 2014 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Η liquid ultra είναι κορυφαία πάστα γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, είναι υγρό μέταλλο!Αλλά δεν κάνει για όλα.Γνώμη μου, πρέπει να μπαίνει ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις delid ανάμεσα σε IHS και καπάκι.Όχι σε gpu-cpu γιατί:1) Καθαρίζεται πολύ δύσκολα.Συγκεκριμένα δεν βγαίνει εντελώς.2) Δουλεύει σαν τον υδράργυρο, δηλαδή και το άπλωμά της ακόμη θέλει προσοχή γιατί γίνεται σαν μπιλίτσες που -όπως είδες- δεν μένουν μόνο σε ένα μέρος αν δεν το απλώσεις καλά.Στην περίπτωσή σου φαντάζομαι για να έγινε αυτό, δεν την άπλωσες καθόλου.Χρησιμοποίησες τη μέθοδο της κουκίδας στη μέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 7, 2014 Author #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 α οχι ρε συ το προβλημα ηταν αυτο το μεταλλικο περιβλημα που εχει γυρω απο τον πυρηνα. παταγε εκει το μπλοκ και καθολου στον πυρηνα, και η καρτα δε δουλευε καν. παρολαυτα δεν καηκε. την χαλασα εγω οταν προσπαθησα να το βγαλω....... ξερω ξερω...!!! θα επρεπε να κανω λιγο υπομονη να παρω το μπλοκ να το κατεβασω στα ακρα να πατησει. αλλα ειχα προχειρη την πενσα και αρχισα να κανω "προσεκτικες" δοκιμες αφαιρεσης να τελιωνω... τωρα την βλεπει στο bios αλλα μολις ξεκινανε windows κολλαει ολο. και δεν ξεκιναει το pc με μονη της αυτην. RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts