Jump to content

Πρόβλημα με Asus gtx 680

pargotzi

Recommended Posts

Κατσε να ερθει η καρτα πισω και βλεπουμε.που ξερεις,μπορει οντως να μην ειχε τιποτα.

Οσον αφορα το Bad flashing,ετσι μπραβο,τετοια να λετε να τα διαβαζουν και οι αντιπροσωποι και τα μαγαζια και μετα να μας βγαζουν την πιστη οσον αφορα τις εγγυησεις......

Βρε,κατσε να δουμε πρωτα την κατασταση που ειναι η καρτα.να την δοκιμασει το παλικαρι.και στο κατω κατω,εαν εχουν αλλαξει πυκνωτη,δεν ειναι δυσκολο να την γυρισεις και να καταλαβεις εαν εχουν αλλαξει η οχι.....

Πάντως να προσθέσω για πριν ότι οι αντιπρόσωποι να διαβάζουν τι τραβάμε για να αποδείξουμε ότι κάτι είναι χαλασμένο...

Μπορείς να το δεις και έτσι.

Γιατί σε ακραία περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί δική μου παρέμβαση απο τη στιγμή που δεν αναφέρθηκε τίποτα. Οπότε αν έχει αλλαχθεί κάποιος πυκνωτής και δεν υπάρχει και έντυπο απο την asus, άντε να βρεις το δίκιο σου...

Σκέφτεσαι λίγο ακραία :p άμα σε πούν τέτοιο πράγμα τους λες ότι την είχες ξαναστείλει στο παρελθόν για service και επισκευάστηκε, θα υπάρχει κάπου κάποια καταχώρηση, ή στο e-gate ή στην asus για το RMA.

Σκέφτεσαι λίγο ακραία :p άμα σε πούν τέτοιο πράγμα τους λες ότι την είχες ξαναστείλει στο παρελθόν για service και επισκευάστηκε, θα υπάρχει κάπου κάποια καταχώρηση, ή στο e-gate ή στην asus για το RMA.

Το ξέρω απλά μου έχουν τύχει κατά καιρούς διάφορα πέρα απο υπολογιστές γι αυτό είμαι και λίγο καχύποπτος! :hm:

Εχετε δει ποτε επισκευη σε καρτες γραφικων, μητρικες, κλπ;

Το 2002 που απέκτησα τον πρώτο μου υπολογιστή, μου είχε τύχει κάτι αντίστοιχο. Είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών και αντικαταστάθηκε μέσω εγγύησης. Βέβαια τότε ο πωλητής μου είχε πει ότι είχαν αλλάξει κάτι πάνω στον σκληρό δίσκο...:hang3:

Εγώ όσα χρόνια ασχολούμαι με υπολογιστές, δεν έχω ακούσει ούτε μία φορά επισκευή σε οποιοδήποτε εξάρτημα.

Ακόμα και σε κουτί Corsair που είχε πρόβλημα το Fan Controller, του έστειλαν καινούριο κουτί και μάλιστα δεν του ζήτησαν το παλιό.

Επισκευή πλακέτας κάρτας γραφικών, πρωτάκουστα πράγματα.

Έχω αμφιβολίες αν γίνεται επισκευή ακόμα και στο εργοστάσιο Refurbrished ή αν πηγαίνουν για ανακύκλωση.

Μεχρι στιγμης 16 μητρικες εχω κανει......σε καρτες οχι ακομα!Εργαλεια να εχεις, ορεξη...χρονο (αλλα που τωρα καλοκαιρι) και κανεις ''οτι'' θες!!!!

Εσυ και εγω μπορουμε να φτιαχνουμε οτι θελουμε. Οι εταιριες ομως δεν εχω δει ποτε να κανουν επισκευες.

Τελικά η κάρτα δοκιμάστηκε σήμερα και δουλεύει...Δεν μπορω να καταλάβω τι έγινε...The truth is out there...the-truth-is-out-there

Εγω προσωπικα σε τετοιες περιπτωσεις αφηνω κανω ενα μικρο σημαδακι με στυλο σε καποιο απο τα στικερ για να ξερω αν πηρα πισω το ιδιο προιον ή οχι.

Η ιδεα του bad flashing δεν εχει νοημα γιατι αφενως η καρτα δε χαλαει, αλλα με μια απλη προσβαση στο bios ξαναφλασαρετε και αφετερου μπορει να γινει πατημα για την εταιρεια ωστε να μην στη φτιαξει.

Εναν χρονο μετα παντως λογικο ειναι να μην γινεται αμμεση αντικατασταση προιοντος αλλα ελεγχος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.