Jump to content

Καρτα ηχου με X-530 για ταινιες.

chriss1

Recommended Posts

καλησπερα.

εχω τα εν λογω ηχεια με την onboard καρτα ηχου(realtek)και βλεπω ταινιες full hd.

o ηχος καλος ειναι αλλα σκεφτομουν οτι αν εβαζα μια καρτουλα θα κερδιζα τιποτα παραπανω σε ποιοτητα-ενταση???

ειδα σε καποια καταστηματα αλλα τα specs μου φαινονται κινεζικα.

μπορει καποιος να ριξει λιγο φως???

τα 530 τα εχω και εγω τα ειχα με την onboard για δυο μερες τελικα βρηκα μια xfi champion και τα εβαλα πανω διαφορα ειδα στην ενταση εκει που τα εβαζα τερμα με την onboard με την xfi δεν τα βαζω ουτε στο 70% μετα παραμορφώνει ο ηχος ,καλύτερη ποιότητα ακουσα αρκει η ενταση να ειναι σε νορμαλ επιπεδα , υποψην την καρτα την βρηκα απο φιλο σε καλα λεφτα και την πηρα με την προϋπόθεση να αλλαξω ηχεια

Τα ιδια ειναι τα χ530 με τα x540 πανω κατω.

τι καλυτερη ποιοτητα ακουσες [MENTION=9448]Antonis86[/MENTION] ;

Αβντε να ειχε καλυτερα φιλτρα, με τετοια ηχεια ειναι πεταμενα λεφτα η εξτρα καρτα ηχου.

ε ναι με τα φιλτρα και λιγο με το εκουαλαιζερ ασε που ακουω συνεχεία απο τα ακουστικα πλεον , τα αυτια μου αρνουντε να ακουσουν πλεον απο τα ηχεια χαχαχαχα

ενταξει δεν υπαρχει μαρουλι για πολυ πιο ποιοτικες λυσεις καθως το ενα συνοδευει το αλλο δηλ.

αν θα επαιρνα καλα κ ποιοτικα ηχεια θα επρεπε να παρω καλη και ποιοτικη καρτα που σημαινει πανω κατω 500αρικο σωστα?

500 για καρτα? εγω την πηρα γιατι σκοπευω να στησω στερεο συστημα για μουσικη

αν θες να παρεισ και καλη καρτα και καλα ηχεια μπορει να μην σε φτασουν 500

500 για καρτα? εγω την πηρα γιατι σκοπευω να στησω στερεο συστημα για μουσικη

αν θες να παρεισ και καλη καρτα και καλα ηχεια μπορει να μην σε φτασουν 500

ναι σωστα μπορει να μη σε φτασουν.

το θεμα ομως ειναι να απολαμβανουμε με βαση αυτα που εχουμε και οχι με αυτα που θα πρεπε.

ε κοιτα και γω εχει ο πατερας μου ενα συστημα jvc με 2χ100 rms ενυσχητη και 2χ100rms τριδρομα ηχεια ε τα συνδεσα με την καρτα μου και απο τοτε αρνουμε να ακουσω μουσικη

ηχεια για πισι και ειδικα 5,1 μην περιμενεισ να βρεις ποιοτηκα και σε καλα χρηματα

ναι σωστα μπορει να μη σε φτασουν.

το θεμα ομως ειναι να απολαμβανουμε με βαση αυτα που εχουμε και οχι με αυτα που θα πρεπε.

ωραια τοτε μην βαλεις καρτα ηχου δεν προκετε να δεις διαφορα που να αξιζει τα χρηματα δλδ θα ακους το ιδιο δυνατα με την ενσωματωμένη στα τερματα και με την καρτα στο 70% πχ οπως εγω

και γω εχω εναν τελικο επαγγελματικο SAMSON Servo 2x275 RMS και του εβαλα πανω 2 JBL 2X500RMS 2 δρομων και επαθα πλακα.μιλαμε για ποιοτητα οχι αστεια.

ακουγα μεχρι και τη τελευταια νοτα και σε πολυ υψηλα επιπεδα.τπ θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω στο htpc.

ωραια τοτε μην βαλεις καρτα ηχου δεν προκετε να δεις διαφορα που να αξιζει τα χρηματα δλδ θα ακους το ιδιο δυνατα με την ενσωματωμένη στα τερματα και με την καρτα στο 70% πχ οπως εγω

ναι δεν παιρνω.

θα δοκιμασω με τη καρτα ενος φιλου και θα κρινω αναλογα.βασιζομαι στην ποιοτητα γιατι σε μια πολυκατοικια δεν μπορεις ν ακουσεις δυνατα.

θα δεις μια ταινια σε φυσιολογικα επιπεδα εντασης λογω των συνθηκων που ανεφερα αλλα τουλαχιστον σε ποιοτητα να πιανεις το 50%.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.