felix Μάϊος 20, 2013 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Παρέλαβες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 20, 2013 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Οχι φιλε μου.και δεν ξερω ποτε θα παραλαβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 22, 2013 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 semi-:OT:1. συγγνώμη για το χαζό σχόλιο αλλά τσέκαρε και το spam folder πριν τους κράξεις2. Ευρώπη είναι; Αν ναι έχε υπόψιν ότι η Δευτέρα ήταν αργία για πολλούς (Πεντηκοστή/Αγ. Πνεύματος)καλή τύχη και μπράβο που ο εδώ πωλητής τουλάχιστον σε βοηθά κι ανταποκρίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 22, 2013 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Τα τσεκαρα τα σπαμ folders παντα.Δεν τους κραζω απεναντιας,επειδη λυθηκε το θεμα με την καλη διαθεση του μαγαζιου,απλα περιμενω.ειχα επικοινωνια με το μαγαζι και μολις παραλαβουν θα μου στειλουν αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Ιούνιος 4, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Επιτελους σημερα παρελαβα την MK 26 Black.Να ευχαριστησω και απο εδω τον Γιαννη και το eworld για την εξηπηρετηση και την λυση του προβληματος.Εβαλα εναν 70αρι ανεμιστηρα να χτυπαει πισω στο socket της μητρικης γιατι οι sabertooth εχουν ενα θεματακι με το backplate απο την ψυχτρα των vrm και εβαλα και την Mk 26 black επανω επιτελους..... Για αρχη ετρεξα ενα Intelburn με 1.50 ρευμα (4100mhz) και 1.35 cpu_nb(2800mhz) για να δω κατα ποσο επηρεαστηκαν οι υπολοιπες θερμοκρασιες με τους γομαροανεμιστηρες που εβαλα στην mk 26 και τον μικρο πισω. το αποτελεσμα το θεωρω πολυ καλο.βεβαια δεν εχει Load ακομη η καρτα αλλα τωρα θα γινει και αυτο για να δω και τα temps της. Ακολουθουν φωτογραφιες ... Μην σχολιασει κανεις τιποτα για τα δεματικα,η καρτα γερνει πολυ εαν δεν μπουνε αυτα λογο βαρους.Στην απο πανω φωτογραφια το καταλαβαινει καποιος παρολλο που ειναι ξαπλωμενο το κουτι στο πατωμα.... Το ρευμα ειναι στο 1.50.τωρα εχω σταματησει το τεστ.πολυ καλες θερμοκρασιες.Το μονο που δες σας λεω ειναι τι ανεμιστηρες χρησιμοποιησα γιατι θα με κοροιδευτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2013 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 O Βασιλιάς του δεματικού ξαναχτυπά! Μπράβο ρε συ Θανο μπορεί να κράτησε λίγο παραπάνω η ιστορία αλλά τέλος καλό όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Ιούνιος 4, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Ετρεξα ενα heaven με 950 πυρηνα για να δω κατα ποσο επηρεαστηκαν οι θερμοκρασιες παλι. πιστευω ειμαι καλα. απλα δεν επιασα το gpuz καλη φωτο αλλα κατι δειχνει το hwmonitor. ενημερωτικα,οι μνημες δεν ξεπερασαν τους 50 (αρκετα πιο κατω) και τα vrms δεν ξεπερασαν τους 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 4, 2013 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Επειδή δεν ξέρω την ροή των ανεμιστήρων, θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτοί ρουφάνε τον αέρα προς τα κάτω ή τον σπρώχνουν προς τα πάνω. Επίσης, το τροφοδοτικό έχει ανεμιστήρα απέναντι από αυτόν την ψύκτρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2013 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 οπως τους βλέπω σπρώχνουν στην ψύκτρα και αν κρίνω απο το που βγαίνει η πλεξούδα του Psu τότε είναι απο κάτω και στο πάτωμα.Αλλά Θάνο επιβεβαίωσε Plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Ιούνιος 4, 2013 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Τι να επιβεβαιωσω.αφου κοβει το ματι σου. Οι ανεμιστηρες σπρωχνουν τον αερα προς την καρτα γραφικων.δεν υπαρχει λογος να τραβανε απο την καρτα γραφικων.επισης το τροφοδοτικο,ο ανεμιστηρας του ειναι απο κατω,ρουφαει αερα απο το πατωμα με φιλτρο και τον βγαζει εξω απο πισω,οπως ολα τα τροφοδοτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 5, 2013 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 O λόγος που ρώτησα είναι επειδή μου φαίνονται στριμωγμένα τα πράγματα και δεν ξέρω αν υπάρχει σωστή ροή αέρα μέσα στο κουτί. Ουσιαστικά έχεις δύο γομαρόψυκτρες που για να αποδώσουν χρειάζεται επαρκής κυκλοφορία φρέσκου αέρα. Στο μπροστινό μέρος του κουτιού τι έχεις από ανεμιστήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Ιούνιος 5, 2013 Author #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Intake 2 120ρηδες (τους πορτοκαλι xigmatek που γυρνανε στις 1500 στροφες) μπροστα και ακομη ενας 120αρης (coolemaster 1000ρης ) λιγο πιο μπροστα απο τον εναν 120αρι για να φυσαει ακριβως πανω στον ανεμιστηρα της noctua.Επισης intake ειναι και ο 140αρης με το μπλε led επανω απο την noctua στο πανω μερος. Exhaust ειναι ο ενας 120ρης (xigmatek 1500) πισω επανω και ο 170αρης (xigmatek 800αρης) στο πανω μερος του κουτιου πισω. Επισης σαν Intake μπορεις να πεις οτι ειναι και ενας 70αρης απο το δεξι μερος του κουτιου που φυσαει στο πισω μερος της μητρικης,εκει που ειναι το socket του επεξεργαστη και το Backplate απο τα vrm της sabertooth.αλλα αυτος δεν επηρεαζει καθολου ) Οι ανεμιστηρες της ΜΚ 26 ειναι ενας 120αρης 0.60Α στον οποιο εχει μπει αντισταση και δουλευει στα 9 volt.ο αλλος ειναι 14αρης yateloon με μαξ στροφες 2400 και 140 cfm αλλα εχει μπει πανω στην αντισταση που περισεψε απο την noctua και γυριζει στα 7 volt. Πρεπει να κανω κατι με το exhaust γιατι δεν μου φτανουν. Σκεφτηκα να γυρισω τον 140αρη επανω που βαζει,να βγαζει αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα το χαλασω το airflow παρα θα το φτιαξω εαν το κανω αυτο. Εχεις να προτεινεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.