DarkSaga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 η φτηνό δίδυμο CPU+MOBO για DDR μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 με τι θα μπορούσε να αντικατασταθεί?καμμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Στο μετέφερα εδώ, γιατί το έβαλες στο φόρουμ αγγελιών και η απάντηση κλειδώνει αυτόματα την καταχώρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 nice..κι εγω του εστειλα πμ του παιδιου....darksaga sorry αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι εγραψα...ποσταρε το αν δεν βαριεσαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 by harris-->cpu&mobo καλη ιδεα θα ηταν να παρεις ενα φτηνο mobo με sis645/648 αν δεν ενδιαφερεται για oc το παλικαρι...να βαλεις εναν celeron D ή ακομα καλυτερα να βρεις εναν μεταχειρισμενο π4 Β σε καλη τιμη...και μετα οι μνημες ειναι επιλογη του...@RootX thanx για τη μεταφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αν ενδιαφέρεσαι, έχω ένα intel board(845) με ενσωματωμένη vga και ένα celeron 2.0.Στείλε μου πμ αν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.