Jump to content

Εξωτερικο sata και τροφοδοσια

orck

Recommended Posts

Εχω ενα μικρο κουτακι που μου κανει μια χαρα την δουλεια μου. Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι αρκετα συχνα του κουμπωνω προσωρινα δισκους sata για μεταφορα δεδομενων. Με αλλα λογια ανοιγω το κουτι, βρισκω καλωδια και συνδεω τον δισκο μου.

Εχω δει σαν λυσεις τα παρακατω.

1) Εξωτερικο docking station, αυτο εχει περιπου 30€ και συνδεεται εαν εχω καταλαβει καλα με usb στον υπολογιστη.

2) Αλλαγη κουτιου με το CoolerMaster 690 II Advance που το ζαχαρωνω καιρο και εχει ετοιμη μια τετοια εξωτερικη θεση

3) Αγορα καλωδιου αρκετα μακρυ οπου η μια μερια θα συνδεθει στην μητρικη για data sata και στο τροφοδοτικο για τροφοδοσια sata και η αλλη μερια θα ειναι εξω μονιμα για να συνδεω τους δισκους μου, παρακατω ειναι μια σχετικη φωτογραφια.

sataext12lg.jpg

Καμια καλη ιδεα; Ειδικα για το καλωδιο.

Δεδομένου ότι έχεις καλή πρόσβαση στο πίσω μέρος (Ι/Ο Slots), θα μπορούσες να έχεις μόνιμα ένα τέτοιο :

SATA + SATA Power PCI Back Plate Internal to External | eBay

και να συνδέεις με καλώδιο σαν αυτό που έδειξες όποτε θές.

Ή απευθείας το κιτάκι του ίδιου :

External SATA Hard Drive Connection Kit for PC HDD HD | eBay

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα hot-swap bay:

StarTech 5.25" Tray-Less SATA Hot-Swap Hard Drive Bay - Storage Mobile Rack | eBay

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.