dora83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 Καλησπερα στο φορουμ σας,ειμαι νεο μελος και αρκετα ασχετη με τεχνογνωσια..Το προβλημα μου εχει ως εξης.. Κατεβασα προχτες ενα προγραμμα το you tube to mp3 converter και απο εκεινη την στιγμη μου ειχε κατσικωθει μια μηχανη αναζητησης delta search,να μην τα πολυλογω μεχρι και επαναφορα συστηματος εκανα για να γλυτωσω απο την παρουσια της και γλυτωσα εν τελει.. Το προβλημα ειναι οτι μου εχει κατσικωθει μια επεκταση στο chrome που δεν καταργειται με καμια δυναμη!Στα κρυφα αρχεια πηγα οτι υπηρχε το διεγραψα,στα προγραμματα πηγα και εκει απεγκατεστησα οτι υπηρχε..Στις επεκτασεις ομως ακομα υπαρχει!αυτο ειναι... και ρωτω..Τι ειναι αυτο??Αν θελετε οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σας την λεω,αν ειμαι σε λαθος κατηγορια συγνωμη..Ευχαριστω. Ειναι η πρωτη GVU Technologies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Δεν εχω ιδεα τι εχεις αλλα την επομενη φορα....YouTube to mp3 Converter Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora83 Μάϊος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Δεν εχω ιδεα τι εχεις αλλα την επομενη φορα....YouTube to mp3 ConverterEνδιαφερον και σε ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Τρέξε αυτό το πρόγραμμα, ίσως απαλλαχθείς από τα μαμούνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 δοκίμασες να απεγγαταστήσεις πλήρως τον chrome και να τον ξανακάνεις εγκατάσταση?αυτό είναι μόνο στο chrome ή και άλλους browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Μάϊος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 δεν φτανει μονο η απεγκατασταση του chrome. Μετα πρεπει να σβησεις τους φακελους του google chrome στις παρακατω τοποθεσιες:C:\Users\dora83\AppData\RoamingC:\Users\dora83\AppData\LocalC:\Program Files Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 δεν φτανει μονο η απεγκατασταση του chrome. Μετα πρεπει να σβησεις τους φακελους του google chrome στις παρακατω τοποθεσιες:C:\Users\dora83\AppData\RoamingC:\Users\dora83\AppData\LocalC:\Program Filesδοκίμασες να απεγγαταστήσεις πλήρως τον chrome και να τον ξανακάνεις εγκατάσταση?αυτό είναι μόνο στο chrome ή και άλλους browser?δεν είπα unistall μόνο από το control panelπρέπει να αφερέσεις και από τι registry μια εγγραφή αλλά εκεί στην google το έχουνε έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora83 Μάϊος 12, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Ευχαριστω παιδια παρα πολυ!Εσβησα τα παντα στους φακελους που μου ειπατε,εκανα διαγραφη χρηστη στο chrome πηγα και στο κλινερ διεγραψα και απο εκει και ευτυχως εφυγε!!Τωρα τι ηταν αυτος ο διαολος δεν ξερω..Χιλια ευχαριστω σε ολους σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.