Jump to content

Προβλημα με επεκταση (ιος??)

dora83

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ σας,ειμαι νεο μελος και αρκετα ασχετη με τεχνογνωσια..Το προβλημα μου εχει ως εξης..

Κατεβασα προχτες ενα προγραμμα το you tube to mp3 converter και απο εκεινη την στιγμη μου ειχε κατσικωθει μια μηχανη αναζητησης delta search,να μην τα πολυλογω μεχρι και επαναφορα συστηματος εκανα για να γλυτωσω απο την παρουσια της και γλυτωσα εν τελει..

Το προβλημα ειναι οτι μου εχει κατσικωθει μια επεκταση στο chrome που δεν καταργειται με καμια δυναμη!Στα κρυφα αρχεια πηγα οτι υπηρχε το διεγραψα,στα προγραμματα πηγα και εκει απεγκατεστησα οτι υπηρχε..Στις επεκτασεις ομως ακομα υπαρχει!αυτο ειναι...

post-29947-1416077356,7851_thumb.png και ρωτω..Τι ειναι αυτο??Αν θελετε οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σας την λεω,αν ειμαι σε λαθος κατηγορια συγνωμη..Ευχαριστω.

Ειναι η πρωτη GVU Technologies

δοκίμασες να απεγγαταστήσεις πλήρως τον chrome και να τον ξανακάνεις εγκατάσταση?

αυτό είναι μόνο στο chrome ή και άλλους browser?

δεν φτανει μονο η απεγκατασταση του chrome. Μετα πρεπει να σβησεις τους φακελους του google chrome στις παρακατω τοποθεσιες:

C:\Users\dora83\AppData\Roaming

C:\Users\dora83\AppData\Local

C:\Program Files

δοκίμασες να απεγγαταστήσεις πλήρως τον chrome και να τον ξανακάνεις εγκατάσταση?

αυτό είναι μόνο στο chrome ή και άλλους browser?

δεν είπα unistall μόνο από το control panel

πρέπει να αφερέσεις και από τι registry μια εγγραφή αλλά εκεί στην google το έχουνε έτοιμο

Ευχαριστω παιδια παρα πολυ!Εσβησα τα παντα στους φακελους που μου ειπατε,εκανα διαγραφη χρηστη στο chrome πηγα και στο κλινερ διεγραψα και απο εκει και ευτυχως εφυγε!!Τωρα τι ηταν αυτος ο διαολος δεν ξερω..Χιλια ευχαριστω σε ολους σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.