therock Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 Θελω να μπορω να παιρνω συνεχη εικονα απο διαφορες εφαρμογες (vuze,jdownloader) σε εξωτερικες συσκευες οπως iphone android tablets. Πως προτεινεται να το κανω? Το teamviewer απλα σου δειχνει οτι βλεπεις. Εγω θελω να εχω αλλη εικονα στο desktop και αλλη στην εξωτερικη συσκευη, ωστε ας πουμε αν βλεπω καποια ταινια και ειμαι σε περιβαλον xbmc, να μπορω να βλεπω τι κατεβαινει στο vuze.Μια λυση ειναι μια μοδα που χρησιμοποιεις τις εξωτερικες συσκευες σαν monitor. Εγκαθιστας μια εφαρμογη server στο pc και μια client στην συσκευη πχ(airdisplay, iDisplay, splashtop κτλ) και η συσκευη στην ουσια γινεται secondary monitor, οποτε κανεις extend το desktop εκει και τρεχεις εκει τις οποιες εφαρμογες. Καλο αλλα θελει drivers και εγκαταστασεις στο pc και προσπαθω να το κρατω καθαρω και παιρναω μεσα portable εφαρμογες για να μην σκουριασει.Μια αλλη λυση ειναι τα webui που προσφερουν, αλλα η εικονα που περνεις ειναι πολυ simplistic και εγω θελω να το βλεπω οπως θα φαινοταν κανονικα.Επισης ειχα βρει μια εφαρμογη που διαχειριζεται με webui τα download με λιγο πιο ωραιο interface, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται και εχει χαθει στα bookmarks.Επειδη το χω ψαξει επιφανειακα και δεν εχω βρει ακομα καποια λυση ρωταω και εδω μπας και εχει ανακαλυψει καποιος προτασεις που δεν γνωριζω ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.