absolom Ιούνιος 2, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 αν φοβασαι διαρροη με η100i πως θα φτιαξεις custom μετα?κρατα την noctua για λιγο καιρο ακομα και οταν κανεις αναβαθμιση πηγαινε κατευθειαν σε custom τζαμπα χρηματα για η100i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 2, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Θα ακουστει καπως τρελο αν παω με custom αν γινει διαρροη θα ειναι δικο μου λαθως . Τωρα με την κορσαιρ θα ειμαι στα χερια του θεου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 το pump να το έχω στο full στην h100i υπάρχει περιπτώσει να τα φτύσει? Το έχω full εδώ και 2 χρόνια περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 2, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Θα ακουστει καπως τρελο αν παω με custom αν γινει διαρροη θα ειναι δικο μου λαθως . Τωρα με την κορσαιρ θα ειμαι στα χερια του θεου γι αυτο γινονται τα leak test ,δε θα την βαλεις να δουλεψει κατευθειαν θα την τεσταρεις πρωτα μερικες ωρες πριν πατησεις το διακοπτη. αν τα κανεις ολα οπως πρεπι δε θα δεις διαρροη σε custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 2, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Η h100i θελει leak test καλου κακου ? Παιδισ μια ακομα απορια αν βαλω αλλλους ανεμηστηρες για pull και αλλους push πειραζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 2, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Η h100i θελει leak test καλου κακου ? Παιδισ μια ακομα απορια αν βαλω αλλλους ανεμηστηρες για pull και αλλους push πειραζει ?δεν νομιζω , αν εχουν ιδιο cfm δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 2, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Αυτοι που βγαζουν τον αερα πρεπει να ειναι πιο η πιο γρηγοροι ? μιλαμε παντα για τα ιδια fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 2, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Αυτοι που βγαζουν τον αερα πρεπει να ειναι πιο η πιο γρηγοροι ? μιλαμε παντα για τα ιδια fanτο ιδιο πρεπει να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.