Mad Gamer Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2013 Παιδια εδω και ενα μηνα παρολο μου η nh d14 λειτουργει και αποδιδει το αισθητικο με χαλαει αγρια (με sleeved cables , plexi και λοιπα ε φαινεται καπως ασχημη ) Και τωρα στο επιμαχο θεμα μεταξυ αυτων των δυο ψυκτρων με ενδιαφερει η αξιοπιστια , μη βρεθει το συστημα μου να κανει μπανακι καλοκαιριατικα .Επισης ο θορυβος δεν με απασχολει καθως θα τους αλλαξω τους ανεμηστηρες . Το συστημα μου ειναι haf 912 plus , 3570k , z77x d3h , 2x7950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Πήγαινε καλύτερα στο i γιατί στο απλό είναι δύσκολο να ρυθμίσεις το προφίλ των ανεμιστήρων (πρέπει να έχεις πρόσβαση στο μπλοκ). Επίσης το απλό δεν είχε leaks (το new δεν έχει δοκιμαστεί τόσο εκτενώς ακόμη, πρέπει να περάσει λίγος καιρός ακόμη) αλλά έκανε σαματά η αντλία του στο πλείστο των περιπτώσεων, μετά από λίγο (ως αρκετό) καιρό χρήσης. Αν μπορείς πάντως καλύτερα πήγαινε στο H110. Και πιο ήσυχο και καλύτερες επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 σαφως η h110 ειναι καλυτερη αλλα δεν μπαινει στο κουτι μου. . Οσο για την ρυθμιση των ανεμηστηρων εχω fan controller απο scythe . Τελικα τι να κανω ειμαι σε αδιεξοδο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Μάϊος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fNEuSRc6xt8]Corsair H100 vs H100i Performance Test Linus Tech Tips - YouTube[/ame] ριξε μια ματια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 9, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 βρε αυτα τα εχω δει , η αξιοπιστια ειναι που με φοβιζει. ...εδιτ : ισως παω με h100 καθως το corsair link δεν φαινεται να τα πηγαινει και πολυ καλα . Κατι δευτερο οταν ειπες οτι η pump αρχιζει να κανει θορυβο , για ποσο ενοχλητικο και δυνατο θορυβο μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 9, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 το H100 το είχα πάνω στο main σύστημα μου για πολλούς μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα (πέραν της αντλίας που μου έβγαλε το θόρυβο αλλά δούλευε κανονικά). Δούλευε 12-14 ώρες τη μέρα. Το H100i δεν το έβαλα πάνω σε σύστημα γιατί προτίμησα την ησυχία της D14 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη περί αξιοπιστίας μετά από μήνες/χρόνια χρήσης. Για να μην έχετε πρόβλημα με leaks http://www.techpowerup.com/183693/next-gen-asrock-motherboards-waterproof.html Άντε με το καλό και αδιάβροχες VGA και μετά PSUs!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 9, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 αχαχαχχα οκ τωρα τα ειδα ολα . Ο θορυβος σε ενοχλουσε πολυ ? Μηπως να την κρατησω την d14 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 ναι. Εγώ γύρισα ξανά στην D14 χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ΔΕΝ είμαι από τα άτομα που τα ενοχλεί πολύ ο θόρυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Μάϊος 9, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 εγω εχω την H100 εναμιση χρονο τωρα πολλες ωρες λειτουργιας καθημερινα, φυσικα και εβγαλε τον γνωστο θορθβο στην αντλια αλλα με το mod της αντιστασης ειναι αθορυβη πολυ καιρο τωρα..απο αποδοση με Push/pull ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και το αισθητικο αποτελεσμα ειναι τελειο για τα γουστα μου..βεβαια στην ντουλαπα η αεροψυξη ειναι ετοιμη για παν ενδεχομενο:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάϊος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Εγώ θα κρατούσα την Noctua πάντως. Οτι και να γίνει θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη από τέτοιες λύσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και συγκρίσιμη επίδοση με τις corsair. Γιατί να δώσεις λεφτά για να πάρεις κάτι λιγότερο αξιόπιστο και με πολύ λίγα πλεονεκτήματα (και αρκετά μειονεκτήματα). Γνώμη μου μείνε στην Noctua. Αν έχεις τα χρήματα και θέλεις πήγαινε σε custom λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Μάϊος 9, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 custom στους haswell με το καλο :triniti: . Μια ακομα ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα , επειδη θα ασχοληθω με bitcoin mining και οι 7950 dual x της saphire απο το 70 και πανω τις εκατο χρησης ειναι λιγο. :-O ... , σκεφτομουν να βαλω εκει μια h60 , h80 τι λετε αξιζει (με mod φυσικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 9, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Mad Gamer και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν τις έτοιμες υδροψυξεις δεν τις πολύ εμπιστεύομαι η noctua δεν μου άρεσε ποτε σαν εμφάνιση άσχετα με τις επιδόσεις της. για αυτό εγώ προτίμησα την silver arrow xtreme και ποζεραδικι και καλές επιδόσεις και ποζερια χαχα :sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 1, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Mιας και τελικα η custom υδροψυξη δεν παιζει επαναφερω αυτο το θεμα . Παιδια μεταξυ αυτων των δυο πιο ειναι το πιο ασφαλες ? Αξιζει το ρισκο με την h100i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Ιούνιος 1, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 πείρα την h100i εγώ είμαι ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 1, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 παρε την Η100Ι να τελειώνεις βάλε άλλους ανεμυστήρες και είσαι οκ!Αλλά να μου πεις η Η100Ι φοράει τους Corsair τους καλούς όχι στην Η100 που μου είχε τις σκούπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 2, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Απλα φοβαμαι για διαρροη , δεν ειναι σαν τα custom loop φυσικα αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 2, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Το μόνο πρόβλημα αξιοπιστίας δεν είναι η διαρροή..Έχουν γεμίσει τα fora από πεθαμένες αντλίες H100.Aν φοβάσαι τα ύψη δεν μπαίνεις σε αεροπλάνο και ανφοβάσαι τις διαρροές δεν μπλέκεις με νερά. Έτσι πάνε αυτά.Μπορεί με κάποιο συγκεκριμένο σύστημα να έχεις 1% πιθανότηταδιαρροής και με κάποιο άλλο 10% αλλά σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ.Μείνε με την noctua και μη δίνεις τζάμπα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Απλα φοβαμαι για διαρροη , δεν ειναι σαν τα custom loop φυσικα αλλα...Μη φοβάσαι για διαρροή δεν είναι και κανονική υδρόψυξη να τρέχει καταρράκτης το νερό. Δε πιστεύω να είσαι τόσο άτυχος και να σου τρυπήσει κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Ιούνιος 2, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 το pump να το έχω στο full στην h100i υπάρχει περιπτώσει να τα φτύσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Gamer Ιούνιος 2, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Μα στο φουλ λειτουργει ετσι και αλλιος . Παρομοια απορια ειχα και εγω , αν το τρεχω 15 ωρες στο φουλ καθε μερα λετε να το ξεφτυλισω λιγο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.