Jump to content

Το monitor δε λαμβάνει σήμα απο το PC.

Mikeasdf

Recommended Posts

Hello, πριν απο λίγο άνοιξα τον υπολογιστή για να βάλω πάστα στο cpu & gpu και (πιστεύω) τα έκανα σωστά.

Καθάρισα τις παλιές, έβαλα σωστά την πάστα και στα 2, την gpu την κρατούσα απο τα πλάγια γιατί ξέρω οτι δε πρέπει να την ακουμπάω.

Αφού τα σύνδεσα, όλα το PC δεν έδινε σήμα στο monitor.Δε νομίζω να κάηκε η gpu γιατί ούτε μυρίζει κάτι και βγάζει κανονικά θερμότητα αν αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για λίγο.

Πριν απο 1 εβδομάδα, είχα ξανανοίξει το PC αλλά εκείνη τη φορά έβγαλα και τον CPU απο τη θέση του και όταν το σύνδεσα μου έκανε πάλι τα ίδια.Το ξανα έβγαλα, το σύνδεσα και ήταν ok.

Τώρα όμως δε γίνεται τίποτα, αφαιρώ τη ψύκτρα του cpu, τη ξαναβάζω και δουλεύει κανονικά αλλά δε δίνει σήμα στην οθόνη.Τι μπορει να φταίει??

Thanks!

CPU: Intel Core 2 Duo 2.3ghz

GPU: Nvidia GT 9400 512mb

Έχεις συνδέσει την τροφοδοσία ρεύματος της κάρτας;

Μήπως έχει κουνηθεί το καλώδιο και έχει λασκάρει από την οθόνη;

Η κάρτα δεν είχε κανένα συνδεδεμένο καλώδιο απο το τροφοδοτικό.Ήταν απλά πάνω στην mobo.

Επίσης, δοκίμασα να τη συνδέσω σε άλλο monitor, να τη βγάλω και να βάλω το vga στην onboard της mobo και δε δούλεψε τίποτα.

Επίσης, όταν το ανοίγω δε κάνει το beep όπως έκανε όταν έδειχνε τα specs.

Δοκίμασα να αφαιρέσω τα πάντα πάνω απο τη μητρική.Άφησα 1 ram, cpu και τροφοδοτικό αλλά πάλι δεν ακούγεται το beep.

Παίζει να είναι η μητρική?

Τελικά έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία απο mobo και να τη ξαναβάλω..Μετά όλα comple! :)

Ευχαριστώ πολύ για τα replies.

Και κάτι ακόμα, έχω 4 slots για ram (ASRock Glan 1333/M) 2 κίτρινα & 2 πορτοκαλί.Τις RAM τις έχω στα 2 κίτρινα (1ο-3ο).Μήπως πρέπει να τις αλλάξω?

Αν η μητρική σου είναι η 4Core1333-GLAN/M, στο manual γράφει:

For dual channelconfiguration, you always need to install

identical

(the same brand, speed, size

and chip-type) DDR2 DIMM pair in the slots of the same color. In other words, you

have to install

identical

DDR2 DIMM pair in

Dual Channel A

(DDRII_1 and DDRII_3;

Yellow slots; see p.10 No.7) or

identical

DDR2 DIMM pair in

Dual Channel B

(DDRII_2 and DDRII_4; Orange slots; see p.10 No.8), so that Dual Channel Memory

Technology can be activated

Οπότε είναι σωστά στα κίτρινα που τις έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.