Mikeasdf Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2013 Hello, πριν απο λίγο άνοιξα τον υπολογιστή για να βάλω πάστα στο cpu & gpu και (πιστεύω) τα έκανα σωστά.Καθάρισα τις παλιές, έβαλα σωστά την πάστα και στα 2, την gpu την κρατούσα απο τα πλάγια γιατί ξέρω οτι δε πρέπει να την ακουμπάω.Αφού τα σύνδεσα, όλα το PC δεν έδινε σήμα στο monitor.Δε νομίζω να κάηκε η gpu γιατί ούτε μυρίζει κάτι και βγάζει κανονικά θερμότητα αν αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για λίγο.Πριν απο 1 εβδομάδα, είχα ξανανοίξει το PC αλλά εκείνη τη φορά έβγαλα και τον CPU απο τη θέση του και όταν το σύνδεσα μου έκανε πάλι τα ίδια.Το ξανα έβγαλα, το σύνδεσα και ήταν ok.Τώρα όμως δε γίνεται τίποτα, αφαιρώ τη ψύκτρα του cpu, τη ξαναβάζω και δουλεύει κανονικά αλλά δε δίνει σήμα στην οθόνη.Τι μπορει να φταίει??Thanks!CPU: Intel Core 2 Duo 2.3ghzGPU: Nvidia GT 9400 512mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Έχεις συνδέσει την τροφοδοσία ρεύματος της κάρτας;Μήπως έχει κουνηθεί το καλώδιο και έχει λασκάρει από την οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Μάϊος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Έχεις συνδέσει την τροφοδοσία ρεύματος της κάρτας;Μήπως έχει κουνηθεί το καλώδιο και έχει λασκάρει από την οθόνη;Η κάρτα δεν είχε κανένα συνδεδεμένο καλώδιο απο το τροφοδοτικό.Ήταν απλά πάνω στην mobo.Επίσης, δοκίμασα να τη συνδέσω σε άλλο monitor, να τη βγάλω και να βάλω το vga στην onboard της mobo και δε δούλεψε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Μάϊος 8, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Επίσης, όταν το ανοίγω δε κάνει το beep όπως έκανε όταν έδειχνε τα specs.Δοκίμασα να αφαιρέσω τα πάντα πάνω απο τη μητρική.Άφησα 1 ram, cpu και τροφοδοτικό αλλά πάλι δεν ακούγεται το beep.Παίζει να είναι η μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Οι ανεμιστήρες του κουτιού δουλεύουν; Μήπως δεν παίρνει ρεύμα το σύστημα γενικά; Πιθανόν να βραχυκυκλώνει σε κάποιο σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Μάϊος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 Τελικά έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία απο mobo και να τη ξαναβάλω..Μετά όλα comple! Ευχαριστώ πολύ για τα replies. Και κάτι ακόμα, έχω 4 slots για ram (ASRock Glan 1333/M) 2 κίτρινα & 2 πορτοκαλί.Τις RAM τις έχω στα 2 κίτρινα (1ο-3ο).Μήπως πρέπει να τις αλλάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 10, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Αν η μητρική σου είναι η 4Core1333-GLAN/M, στο manual γράφει: For dual channelconfiguration, you always need to install identical (the same brand, speed, sizeand chip-type) DDR2 DIMM pair in the slots of the same color. In other words, youhave to install identical DDR2 DIMM pair in Dual Channel A (DDRII_1 and DDRII_3;Yellow slots; see p.10 No.7) or identical DDR2 DIMM pair in Dual Channel B(DDRII_2 and DDRII_4; Orange slots; see p.10 No.8), so that Dual Channel MemoryTechnology can be activatedΟπότε είναι σωστά στα κίτρινα που τις έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.