Jump to content

Πρόβλημα σε ανεμιστήρα Antec Kuhler 620

infini

Recommended Posts

Χθες δοκίμασα να βάλω μια βελόνα από πίσω στο case ανάμεσα στα πτερύγια για να δω αν λειτουργεί ο ανεμιστήρας του 620 και από τότε που την έβγαλα δεν ξαναλειτούργησε. Έκανα shutdown, το ξανάνοιξα και ο ανεμιστήρας είναι πάλι off. Το παράξενο είναι πως στην εικόνα του hwmonitor που επισυνάπτω ο ανεμιστήρας δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Οι θερμοκρασίες είναι με 15 λεπτά λειτουργία με ανοιχτό το πλαινό καπάκι του case (coolermaster silencio). Το motherboard που έχω είναι sabertooth 990fx. Καμιά ιδέα να τον αναστήσουμε;

post-941-1416077345,8697_thumb.jpg

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να γράφει οτι το cpu fan λειτουργεί ακόμα και όταν έχω αφαιρέσει τον ανεμιστήρα; Eπίσης, ποια είναι η πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή; Αυτή που γράφει στην ενότητα του motherboard ή του cpu;

Δε μπορώ να καταλάβω

1) Γιατί να βάλεις κάτι να δεις αν λειτουργεί ο ανεμιστήρας σε σημείο που φαίνεται αν γυρίζει ή όχι.

2) Η βελόνα είναι για το ράψιμο με κάποιες εξαιρέσεις όταν χρησιμοποιείται σε τρυπάνια

3) Είσαι σίγουρος ότι ο ανεμιστήρας ΔΕ γυρνάει μετά την εισχώρηση της βελόνας;

Αν ναι πως; Αφού πριν από ότι κατάλαβα για να δεις αν γυρνάει έχωσες βελόνα. Τώρα τι άλλαξε;

Έβαλες βελόνα για να δεις αν γυρνάει ο ανεμιστήρας? :hehe: U just made my night!

Να σε ρωτήσω ήταν βελόνα η καρφίτσα; Αν ήταν βελόνα γι’αυτό χάλασε :p

AN δεν κάνω λάθος η ένδειξη στο HWmonitor έχει να κάνει με την αντλία και όχι με τον ανεμιστήρα, ο ανεμιστήρας συνδέεται πάνω στην 620 και δεν έχεις δυνατότητα να ελέγξεις τις στροφές του, πάντως θεωρητικά κυμαίνετε ανάμεσα στις 1450rpm με 2000 rpm (προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει να ανεβάζει στροφές αλλά δεν πιάνω πάνω από 53 βαθμούς στη cpu οπότε ίσως να θέλει μεγαλύτερη θερμοκρασία για να ανεβάσει στροφές).

Δοκίμασε να συνδέσεις τον ανεμιστήρα σε κάποια άλλη υποδοχή (Mobo /psu αν έχεις ανταπτορα για μολεξ), αν δεν λειτουργήσει rip πάρε άλλον, και την επόμενη φορά βάλε καρφίτσα :p

Το έκανα γιατί το case είναι σε σημείο που για να το ανοίξω και να αφαιρέσω τον ανεμιστήρα ήταν πολύ δύσκολο, ούτε είχα οπτική επαφή.

Τελικά ποια από τις 2 είναι η πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.