The Spirit Ιούνιος 13, 2013 Author #101 Ιούνιος 13, 2013 Θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τα bold και να γράφεις όπως όλοι. Τα bold να το χρησιμοποιείς μόνο αν θες να δώσεις έμφαση σε κάτι. Τα post σου φαίνονται να ξεχωρίζουν και είναι άσχημο.Ok κατανοητό. Έχεις δίκιο όντως φαίνεται άσχημο!
Dj_ALeX Ιούνιος 13, 2013 #102 Ιούνιος 13, 2013 Συμφωνώ μαζί σου θα βάλω την 550ti.Λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. Τα λεφτά υπάρχουν για να παραγγείλω την gtx770. Είμαι αποφασισμένος, μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Το θέμα είναι πια να πάρω. Θα προτιμούσα μία της Evga αλλά δε βρίσκω παρά μόνο από εξωτερικό που θέλω να το αποφύγω. Οπότε υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις και θα ήθελα τη βοήθειά σας:1) Products - GTX 770 (2048MB GDDR5) :: στα 424 euro (την βρήκα και 386 στο digital-master.gr)2) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 στα 432 euro3) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 Phantom στα 448 euro4) GTX770-DC2OC-2GD5 - Graphics Cards - ASUS στα 472 euro5) GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-2GD στα 392 euroPS. Θα ήθελα αυτήν EVGA | Products που δίνει και το backplate δώρο αλλά τρέχα γύρευε πως να την πάρεις από εκεί και τι μεταφορικά θα έχει...Εδώ είσαι...μην τα ξανά γράφω!
The Spirit Ιούνιος 13, 2013 Author #103 Ιούνιος 13, 2013 Εδώ είσαι...μην τα ξανά γράφω!Το έχω διαβάσει, οι κάρτες που έχω ποστάρει non-reference δεν είναι? (αναφέρομαι σε αυτές τις Gainward γιατί εκεί μάλλον θα καταλήξω). Στο ερώτημα που έθεσα παραπάνω μπορείς να με βοηθήσεις?
Andeus Ιούνιος 13, 2013 #104 Ιούνιος 13, 2013 Ε οι διαφορές είναι εμφανέστατες.Η απλή gainward έχει ένα cooler με κλασσικό 3πλό fan και είναι πιο αργά χρονισμένη. Η phantom έχει κάποιο υποτίθεται-καλύτερο-cooler (δεν το γνωρίζω, δεν έχω διαβάσει review γι αυτό, απλά το παρουσιάζει η gainward σαν feature) μαζί με καλύτερα clocks.Out of the box η Phantom θα έχει λιγο καλύτερες επιδόσεις, αλλά δεν φαίνεται για κάτι που δε θα μπορούσες να κάνεις κι εσύ μόνος σου με overclock στην απλή 770.Επίσης γιατί τόσο ακριβά; Μόνο από συγκεκριμένο κατάστημα μπορείς να αγοράσεις; Αν όχι τότεhttps://www.skroutz.gr/s/3391263/Palit-GeForce-GTX770-2GB.html405-419€ Eκανε λάθος ο σκρουτζ και εβαλε τις gainward μαζί με τις Palit.
Dj_ALeX Ιούνιος 13, 2013 #105 Ιούνιος 13, 2013 Το έχω διαβάσει, οι κάρτες που έχω ποστάρει non-reference δεν είναι? (αναφέρομαι σε αυτές τις Gainward γιατί εκεί μάλλον θα καταλήξω). Στο ερώτημα που έθεσα παραπάνω μπορείς να με βοηθήσεις?1) Ναι είναι απλά σου έδωσα το link μου για άλλο λόγο!2) Παρακάτω σου απαντώ!Παιδιά έχω ψηθεί με τις Gainward. Είχα και παλαιότερα και είμαι ευχαριστημένος.Τις 2 συγκεκριμένες τις έχω βρει γύρω στα 20-30euro πιο φθηνά απ' τις τιμές που έβαλα στο digital-master.gr.Έχω όμως μια απορία για αυτές τις 2 υλοποιήσεις. Η απλή 770 λέει GPU Clockspeed : 1085 MHz (boost) / 1046 MHz (base) και η phantom GPU Clockspeed : 1202 MHz (boost) / 1150 MHz (base).Πρακτικά τι σημαίνει αυτό?Η μία απο την άλλη είναι ποιο ψηλά χρονισμένη που σημαίνει καλύτερες επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά!Πάντως εγώ μόνο την ASUS DCUII θα αγόραζα, και σκοπεύω δλδ... δεν τα γουστάρω τα πολλά πλαστικά... θέλω ωμό cooler + backplate + 8+2 Digital power phase design! Άσε που με 4 βιδούλες λύνεις το cooler και έχεις την κάρτα ολόγυμνη μπροστά στα μάτια σου να κάνεις τις παρεμβάσεις σου!!!
The Spirit Ιούνιος 13, 2013 Author #106 Ιούνιος 13, 2013 Μάλλον τις έβαλε μαζί επειδή η Palit έχει αγοράσει την Gainward Δυστυχώς δεν τις βρίσκω πουθενά αλλού και ένα παιδί που μου είπε να μου φέρει όποια απ' αυτές θέλω μου ζήταγε 20-30 euro παραπάνω. Καλή η ASUS δεν λέω αλλά είναι και 50euro παραπάνω (βάλε + τα μεταφορικά) και ήδη έχω κάνει την υπέρβαση, αν συνεχίσω να ανεβαίνω σε τιμή bye bye διακοπές φέτος. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνω κάποια παρέμβαση στην κάρτα προς το παρών. Δηλαδή για διαφορά 14 euro θα μου προτείνατε να έπαιρνα την phantom καλύτερα?
The Spirit Ιούνιος 14, 2013 Author #108 Ιούνιος 14, 2013 Ναι αλλά πως την αγοράζω από εκεί? Πληρώνω μόνο την κάρτα μέσω paypal?Ταχυδρομικά δεν θα έχω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.