Jump to content

Νέα κάρτα γραφικών

The Spirit

Recommended Posts

Τα φετινα "οπλα" της Nvidia ειναι οι Titan - GTX 780 με GK110...... η υπολοιπη σειρα 7xx ειναι επανεκτελεσεις του "σημερινου" Kepler GK104 ..... θελει πολυ για να δεις πως θα πληρωσεις μια "λουσταρισμενη" GTX680 σε συσκευασια GTX770 .....διατηρωντας ετσι την τιμη της πρωτης "αναλιωτη" για ακομα μια χρονια? ;)

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Ναι το ξέρω. Απλά επειδή φτιάχνω και ένα 2ο pc και θα έπαιρνα cpu σκέφτηκα ότι είναι καλή ευκαιρία να πάω στον i7 3770k.

Χαμένος ο i5 2500 δε θα πάει αφού θα μπει στον 2ο... ;)

[MENTION=29852]The Spirit[/MENTION]

Τα πράγματα είναι τόσο απλά που δεν χρειάζεται πολύ σκέψη!

Πηγαίνεις για GTX 770 και ησυχάζεις... βέβαια δεν ξέρω ακριβώς πόσα λεφτά θές να διαθέσεις αλλά αν μπορείς να πάς σε 770 τότε δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι άλλο, βασικά δεν υπάρχει κάτι άλλο στο επίπεδο της 770 αυτήν την στιγμή...

EDIT: Τώρα είδα ότι διαθέτεις 230max... τότε περίμενε για καμία 760ti να δείς επιδόσεις αλλιώς πάρε κάτι απο τις κάρτες που ηδη κυκλοφορούν σε αυτήν την κατηγορία τιμής και είσαι ωραίος. Ακόμα μπορείς να περιμένεις μήπως σκάσει καμιά καλή αγγελία για κανά "καθαρό" μεταχειρισμένο καρτόνι.

@Dj ALeX

Κι εγώ για την 770 λέω απλά όπως μου είπαν και τα παιδιά παραπάνω καλό είναι να περιμένω λίγο. Ούτως ή άλλως δεν επίγει.

Όσον αφορά τα λεφτά το budget έχει ανέβει και μπορώ να πάρω την 770 (μη σου πω και την 780 αλλά δεν αξίζει να δώσω τόσα σε 1920x1080), δεν θα είναι πρόβλημα τα λεφτά αρκεί να αξίζει.

@Dj ALeX

Κι εγώ για την 770 λέω απλά όπως μου είπαν και τα παιδιά παραπάνω καλό είναι να περιμένω λίγο. Ούτως ή άλλως δεν επίγει.

Όσον αφορά τα λεφτά το budget έχει ανέβει και μπορώ να πάρω την 770 (μη σου πω και την 780 αλλά δεν αξίζει να δώσω τόσα σε 1920x1080), δεν θα είναι πρόβλημα τα λεφτά αρκεί να αξίζει.

Άμα όντως δεν σε καίει καθόλου όμως προς το παρόν τότε περιμένεις... ΑΛΛΑ πόσο μπορείς να περιμένεις άραγε???

Το ρωτάω επίτηδες έχω το λόγο μου.. θα σου πώ!

Μπορώ να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει η 770, να δούμε επιδόσεις και τιμές από τις 7xx και αν πέσουν οι τιμές στις 680 ή 7970.

βασικά δεν υπάρχει κάτι άλλο στο επίπεδο της 770 αυτήν την στιγμή...

Όντως, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει 770 αυτή τη στιγμή. Μήπως εννοείς 780;

Μην τον μπερδεύετε μωρέ, υπομονή λέμε :p

Ακολούθα τη συμβουλή της karmen και δε θα χάσεις.

Μπορώ να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει η 770, να δούμε επιδόσεις και τιμές από τις 7xx και αν πέσουν οι τιμές στις 680 ή 7970.

Καλώς τότε... Πηγαίνεις σε 770 μόλις βγεί. Για την Nvidia δεν το βλέπω και πολύ, στην AMD λογικά κάποιο price cut μπορεί να παιχτεί.. Αυτό θα φανεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Όντως, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει 770 αυτή τη στιγμή. Μήπως εννοείς 780;

Μην τον μπερδεύετε μωρέ, υπομονή λέμε :p

Ακολούθα τη συμβουλή της karmen και δε θα χάσεις.

Δεν εννοώ τίποτα. Λέω και γράφω αυτό που βλέπεις και τίποτα άλλο.

Σωστά δεν έχει βγεί η GTX770 ακόμα αλλά τα leaked benchmarks δίνουν και παίρνουν, και έτσι ο φίλτατος The Spirit μπορεί απο τώρα να έχει μία πολύ καλή εικόνα για το τι να περιμένει δεν θέλει και πολύ σκέψη.. GK104 boosted είναι η καρτούλα!

Οκ, όπως το δει κανείς.

Απλά εγώ τουλάχιστον δε θα μπορούσα να κάνω πρόταση αγοράς σε κάποιον με βάση μερικά leaks. Που και μέσα να πέσουν υπαρχει πάντα ο παράγοντας της τιμής και του vfm.

• 2 weeks later...

Παιδιά να κάνω ακόμα μία ερώτηση. Στο benchtable που διαθέτω έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω αυτές τις κάρτες γραφικών.

Απλά δε ξέρω πια απ' τις δύο επιλογές είναι η καλύτερη.

1) Αυτήν την κάρτα PNY GEFORCE GTX550 TI 1GB PCI-E RETAIL - -

2) Αυτές τις 2 σε διάταξη SLI GAINWARD 9474 BLISS 9800GT CUDA 1GB TV DUAL DVI GOLDEN SAMPLE - -

PS. Όλες αυτές τις κάρτες τις έχω οπότε μην μου προτείνετε άλλες :)

οι 2 9800gt πρεπει να ναι λιγο καλυτερες, αλλα δεν αξιζει , sli,θερμοκρασιες ,καταναλωση.

550ti

αν χρειαζεσαι καρτα γραφικων αγορασε οποια σου αρεσει δεν εχει νοημα να περιμενεις,

αν το πας στο περιμενε να βγει η 770 μετα απο λιγο περιμενε να βγει η σειρα 8 της ατι και παμε λεγοντας, δε θα παρεις ποτε καρτα

Συμφωνώ μαζί σου θα βάλω την 550ti.

Λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. Τα λεφτά υπάρχουν για να παραγγείλω την gtx770. Είμαι αποφασισμένος, μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Το θέμα είναι πια να πάρω.

Θα προτιμούσα μία της Evga αλλά δε βρίσκω παρά μόνο από εξωτερικό που θέλω να το αποφύγω. Οπότε υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις και θα ήθελα τη βοήθειά σας:

1) Products - GTX 770 (2048MB GDDR5) :: στα 424 euro (την βρήκα και 386 στο digital-master.gr)

2) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 στα 432 euro

3) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 Phantom στα 448 euro

4) GTX770-DC2OC-2GD5 - Graphics Cards - ASUS στα 472 euro

5) GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-2GD στα 392 euro

PS. Θα ήθελα αυτήν http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR που δίνει και το backplate δώρο αλλά τρέχα γύρευε πως να την πάρεις από εκεί και τι μεταφορικά θα έχει...

Συμφωνώ μαζί σου θα βάλω την 550ti.

Λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. Τα λεφτά υπάρχουν για να παραγγείλω την gtx770. Είμαι αποφασισμένος, μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Το θέμα είναι πια να πάρω.

Θα προτιμούσα μία της Evga αλλά δε βρίσκω παρά μόνο από εξωτερικό που θέλω να το αποφύγω. Οπότε υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις και θα ήθελα τη βοήθειά σας:

1) Products - GTX 770 (2048MB GDDR5) :: στα 424 euro

2) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 στα 432 euro

3) Products :: Gainward GeForce? GTX 770 Phantom στα 448 euro

4) GTX770-DC2OC-2GD5 - Graphics Cards - ASUS στα 472 euro

5) GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N770OC-2GD στα 392 euro

PS. Θα ήθελα αυτήν EVGA | Products που δίνει και το backplate δώρο αλλά τρέχα γύρευε πως να την πάρεις από εκεί και τι μεταφορικά θα έχει...

εγώ θα έπαιρνα τη φθηνότερη, που στη προκειμένη εχει και πολύ καλό cooler...Gigabyte από μένα

+ 1 και από εμένα για την gigabyte εφόσον την βρήκες σε τόσο καλή τιμή. Το συγκεκριμένο cooler που φοράει (windforce 3x) το έχω στην 670 που φοράει το σύστημα της υπογραφής μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν ανεβάζει στροφές ακούγεται (όχι υπερβολικά), αλλά είναι τόσο αποτελεσματικό που σε λίγα δευτερόλεπτα ξανακλείνει.

80 ευρω παραπανω απο την gigabyte?ειμαστε σοβαροι?

παρε την gigabyte και εγω αυτη σκεφτομαι.εχω την 660 και το ανεμιστιρη της ειναι πραγματικα αθορυβο.

Παιδιά έχω ψηθεί με τις Gainward. Είχα και παλαιότερα και είμαι ευχαριστημένος.

Τις 2 συγκεκριμένες τις έχω βρει γύρω στα 20-30euro πιο φθηνά απ' τις τιμές που έβαλα στο digital-master.gr.

Έχω όμως μια απορία για αυτές τις 2 υλοποιήσεις. Η απλή 770 λέει GPU Clockspeed : 1085 MHz (boost) / 1046 MHz (base) και η phantom GPU Clockspeed : 1202 MHz (boost) / 1150 MHz (base).

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό?

Παιδιά έχω ψηθεί με τις Gainward. Είχα και παλαιότερα και είμαι ευχαριστημένος.

Τις 2 συγκεκριμένες τις έχω βρει γύρω στα 20-30euro πιο φθηνά απ' τις τιμές που έβαλα στο digital-master.gr.

Έχω όμως μια απορία για αυτές τις 2 υλοποιήσεις. Η απλή 770 λέει GPU Clockspeed : 1085 MHz (boost) / 1046 MHz (base) και η phantom GPU Clockspeed : 1202 MHz (boost) / 1150 MHz (base).

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό?

Θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τα bold και να γράφεις όπως όλοι. Τα bold να το χρησιμοποιείς μόνο αν θες να δώσεις έμφαση σε κάτι.

Τα post σου φαίνονται να ξεχωρίζουν και είναι άσχημο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.